Stel uw vraag  

Logistics software

AGP IT nv

Bezoek website

AGP Logistics Software

TMS software

Een klantgerichte automatiseringspartner met verstand van uw branche 

AGP Logistics Software is een dynamisch automatiseringsbedrijf dat door zijn lange bestaansrecht tot de meest betrouwbare softwarebedrijven gerekend wordt. Dankzij gedegen vakmanschap, betrokkenheid bij de klanten en gevoel voor kwaliteit is ons bedrijf gestaag gegroeid tot een allround systeemhuis waar continuïteit de boventoon voert.

Met een nuchtere, klantgerichte mentaliteit en een diepgaande branchekennis in diverse bedrijfstakken leveren wij, al sinds 1975, totaaloplossingen op het gebied van logistieke automatisering. Transport-, verhuis- en expeditiebedrijven behoren al jaren tot onze vertrouwde klantenkring.

AGP Business Software en AGP Logistics Software opereren vanuit drie vestigingen: een kantoor in Oud-Turnhout (België) en 2 kantoren in Nederland (Veghel en Capelle a/d IJssel). 

AGP Logistics, TMS software op maat van de transporteur 

AGP Transport (onderdeel van AGP Logistics) is ontwikkeld voor en door de transportbranche en biedt een volledig geïntegreerde oplossing voor relatiebeheer, calculatie, order- en ritopvolging, planning, nacalculatie en urenregistratie, materieel- en personeelsadministratie, financiële administratie, management informatie, … AGP Transport is dé transportsoftware voor de transportsector. Wilt u weten wat de opbrengst was per land, productgroep of materieeltype? Hebt u informatie nodig over de normbezetting ten opzichte van de werkelijke bezettingsgraad? Of wilt u een vergelijking maken tussen de kosten en opbrengsten van twee typen vrachtwagens? AGP Transport maakt het mogelijk om al uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, zodat u meer rendement uit uw organisatie haalt.

Door het hele systeem bestaat de mogelijkheid om direct inzage te hebben in de lopende orders en ritten. Offertes kunnen zo worden omgezet naar tariefafspraken. De planning geeft een actueel inzicht in de uit te voeren orders en ritten en geeft de planner een uitstekend instrument om dit alles te beheren. Ook de nieuwste ontwikkelingen zoals integratie met boordcomputers en routeplanners vindt u terug in ons zeer uitgebreid softwarepakket voor de transportbranche. De boordcomputer wordt gebruikt om real-time gegevens over brandstofverbruik, snelheid en doorlooptijden door te geven, zodat de planning geoptimaliseerd kan worden. Extra vrachten kunnen eenvoudig worden gepland en files worden vermeden. Wilt u een business intelligence tool loslaten op uw management informatie ? Wij bieden het standaard. Volledige integratie met Transfollow, de electronische vrachtbrief, ook dit is een feit. Webportals voor klanten en leveranciers, … 

Maak kennis met dé TMS Software van het ogenblik en bezoek onze website.

  • gedegen vakmanschap
  • betrokkenheid bij de klanten
  • ​gevoel voor kwaliteit

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 033 760 00 16!

Adres Steenweg op Mol 148
Postcode B-2360
Plaats Oud-Turnhout
Telefoon 033 - 760 00 16
E-mail welkom@agp-it.eu