Stel uw vraag  

Expediteur

Alfons Freriks Logistics

Bezoek website

Alfons Freriks Logistics B.V.
Guiding your transport worldwide

Voor alle vormen van transport:

Waarom? Wij ontzorgen en uw opdracht zal het bewijs zijn!

Alfons Freriks Logistics verzorgt uw totale logistieke proces en zorgt voor een positieve bijdrage van uw resultaat. Dit doen wij zowel op financieel gebied als op klanttevredenheid, één contactpersoon voor al uw logistieke vragen. Tijdens het gehele proces monitoren wij uw zendingen, schakelen we wanneer dit nodig is, uiteraard wordt u ten alle tijden geïnformeerd. Uw zending is bij ons in perfecte handen, alles is mogelijk want in principe verkopen wij geen nee!

Maatwerk en afspraak is afspraak

Alfons Freriks Logistics is een gezonde en professionele organisatie met een groot gevoel voor dienstverlening. We willen net even iets meer doen dan er van ons wordt verwacht en bovendien willen wij het elke keer net weer even iets beter doen. Met een zeer ervaren, ambitieus en deskundig team zijn we flexibel en leveren we maatwerk. We zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hechten veel waarde aan een intensieve samenwerking op basis van continuïteit. Afspraak is afspraak is voor ons een belangrijk principe. Bij ons is uw transport gewaarborgd; snelheid, efficiency en betrouwbaarheid zijn daarbij kernbegrippen.

Guiding your transport worldwide

Een pallet uit Brazilië, een complete lading naar Scandinavië of uit Spanje een container naar Australië of uit China. Luchtvracht naar India? Wij verzorgen het en nemen uw logistieke proces uit handen zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten!

374 kantoren in meer dan 100 landen

Sinds 1978 en inmiddels met in totaal 25 collega’s zorgen we vanuit de kantoren in Veenwouden en Rotterdam voor een perfecte dienstverlening naar onze klant. Elk kantoor heeft zijn eigen specifieke werkgebied en specialisme. Vanuit Veenwouden vindt de regie plaats van alle transporten via weg, water en rail in geheel Europa. Een belangrijk specialisme is het intermodaal- en shortsea container vervoer. Met dagelijkse diensten en een uitstekende samenwerking met vakbekwame agenten all around Europe staan wij garant voor een perfectie service. Vanuit Rotterdam vindt de regie plaats van deep sea containertransporten met als specialisme expeditie overzee. De vestiging Rotterdam is onderdeel van de MarcoPoloLineGroup. De MPL Group bestaat uit een wereldwijd netwerk (ca. 100 landen, 374 kantoren) van agenten en stuurt vanuit Rotterdam tal van diensten aan.

Bezoek website

Postcode 9269 ZR
Plaats Veenwouden
Telefoon +31 (0)511 - 47 95 00
Fax +31 (0)511 - 47 47 40 
E-mail sales@alfonsfreriks.com
   
Postcode 3197 ZH
Plaats Rotterdam-Botlek
Telefoon +31 (0)10 - 490 51 11
Fax +31 (0)10 - 490 50 48 
E-mail salesrtm@alfonsfreriks.com

Bezoek website