Stel uw vraag  

Bundel- & Banderolleermachines

Bandall B.V.

Bezoek website

Bundelmachines & Banderolleermachines

Bandall B.V.

Bundelen en labelen met slechts een banderol van folie of papier

Bandall levert ruim 30 jaar bundel- en banderolleermachines waarmee alternatieve verpakkingen als krimpfolie of omdozen vaak overbodig worden.

Enkele toepassingen van banderolleren:

 • Bundelen van doosjes of trays
 • Milieuvriendelijker verpakken met zo min mogelijk materiaal
 • Banderol als informatiedrager (FSC Kraft papier of folie)
 • Tamper evident sluiten (sealen) van verpakkingen met slechts één banderol
 • Vergemakkelijken en versnellen van order picking proces

Snel, efficiënt en schadevrij bundelen

Gebundelde doosjes, losse producten of trayverpakkingen vergemakkelijken het transport van A naar B. De bundeling met een dunne banderol van papier of folie maakt alternatieve verpakkingsvormen zoals tapes, omdozen of krimpfolie overbodig. Bovendien is een banderol tijdens order picking eenvoudig met de hand te verwijderen. Bandall biedt diverse stand alone en volautomatische banderolleeroplossingen, afhankelijk van klant- en productspecificaties.

Bundelen, labelen en branding in één stap

Een voorbedrukte banderol is ideaal als u ook informatie wilt overgedragen. Denk aan logo’s, branding, productinformatie, storytelling of gebruiksaanwijzingen. Variabele informatie kan eventueel gelijktijdig met het banderolleren op de banderol worden meegeprint. Dat kan natuurlijk net zo goed op een onbedrukte banderol. Een bijkomend voordeel van een bedrukte banderol is ook dat hiermee de noodzaak voor bedrukt kartonnage vervalt. Bovendien is een bedrukte banderol flexibeler inzetbaar dan bedrukt kartonnage.

Tamper evident sluiten

Een banderol dient ook als seal, oftewel het tamper evident sluiten van een doos of pakket. Daarmee voorkomt een banderol dat een verpakking of doos geopend op de plaats van bestemming aankomt.

Vergemakkelijken order picking proces

Stapels of bundels met gebanderolleerde producten vereenvoudigen het ‘handling’ proces. Bandall produceert ook stapel-bundelmachines. Als stapels met trays, doosjes of producten eenmaal zijn gebanderolleerd gaan ze verder de logistieke keten in. Op bestemming is de banderol letterlijk in een handomdraai te verwijderen.

Banderolleren leidt tot minder verpakkingsafval

Bundelen en banderolleren met banderolleermateriaal van folie of papier leidt onmiddellijk tot een significante reductie van verpakkingsmateriaal. Nog duurzamer wordt het als u kiest voor banderolleermateriaal van FSC Kraft papier.

85% verpakkingsmateriaal reduceren of zelfs meer?

Bandall adviseert u graag over hoe u kunt profiteren van efficiënte, snelle banderolleeroplossingen waarmee u duurzaam en effectief kunt bundelen of verpakken. 85% of meer verpakkingsmateriaal reduceren vormt geen uitzondering. Laat u adviseren.

Schadevrij bundelen en banderolleren

 • Gegarandeerd schadevrij bundelen
 • Lage verpakkingskosten door flinterdunne banderolleerbanden
 • Milieuvriendelijk door zeer dunne, recyclebare banderollen (groen verpakken)
 • Snel en doeltreffend
 • Eenvoudig door eindgebruiker te verwijderen
 • Zeer efficiënt

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel +31(0)348-431520!

Adres Damzicht 45
Postcode 3454 PS
Plaats Utrecht - De Meern
Telefoon +31 (0)348 - 43 15 20
E-mail info@bandall.com