Stel uw vraag  

Transport door Europa

Boekestijn Transport Service

Bezoek website

Transportbedrijf Boekestijn Transport Service

Transport door Europa

DE “NO-NONSENSE-ROUTE”

Die instelling is een succes, want vanaf de start begin jaren negentig kent het transportbedrijf een gestage groei. Dagelijks doorkruist een vloot van meer dan 250 van alle moderne gemakken en technologieën voorziene Boekestijn trucks Europa en heeft het bedrijf een vestiging in Nederland, Duitsland, Polen, Ierland, Moldavië, Macedonië en Wit-Rusland . Het ISO-gecertificeerde Boekestijn Transport Service heeft binnen de transportwereld een stevige en gedegen reputatie opgebouwd. In 2012 zijn onder andere al de TAPA-TSR en AEO certificering verworven. Sinds kort hebben wij ook het GDP certificaat ontvangen.

SPECIALIST IN HIGH VALUE EN SECURITY

De laatste jaren heeft Boekestijn zich ontwikkeld tot een echte transportspecialist op Frankrijk. Op de afdeling planning communiceert Boekestijn in het Frans met opdrachtgevers in het Franse taalgebied. Met een uitstekende ladingindeling bereikt Boekestijn een optimale bezetting van haar trucks zodat de transportkosten gedrukt kunnen worden. Een voordeel waar de klanten van Boekestijn Tansport Service wel bij varen.

TRANSPORT REGIO OOST-EUROPA

Het voormalige Oostblok vormt vanaf de start van het bedrijf een belangrijk speerpunt. Van Siberië tot in de Balkan is Boekestijn te vinden. Met ondersteuning van eigen lokaal aanwezig personeel vormen de vele grenspassages geen enkel opstakel. Satelliet communicatie zorgt dan voor een rechtstreeks contact tussen chauffeur en thuisbasis, waarbij de klant in staat is om een zending continue te volgen.

FASHION LOGISTICS

Op het gebied van fashion logistics is Boekestijn een belangrijke speler en specialist op de Balkan, ondermeer met hangend vervoer. Boekestijn verzorgt voor de aflevering van stoffen en fornituren in de Oost-Europese naaiateliers en regelen opslag, labeling, voorraadbeheer en orderpicking. Natuurlijk speelt hier het grote voordeel van de eigen douaneafhandeling.

DOUANE AGENTSCHAP

Met een eigen douane agentschap is Boekestijn Transport Service in staat om de productie van goederen voor haar klanten buiten de EU zonder import-heffingen te laten plaats vinden. We kunnen onze klanten op dat gebied volledig ontzorgen. De ervaren mensen van onze douane-afdeling nemen alle administratieve rompslomp die bij im- en export komt kijken voor hun rekening.

TRUCKING SERVICE EN FARMACEUTISCH VERVOER

De algemene term van Trucking Service betekent voor de klanten van Boekestijn dat onmogelijk eigenlijk niet bestaat. Bijzondere transporten naar bestemmingen in het Midden-Oosten over de weg of sneltransport naar Spanje. Zoals zeer gevaarlijke stoffen voor Defensie of quarantaine vervoer van virus vaccins.

Boekestijn Transport Service in het kort

  • Specialist in High value & security
  • Dagelijks transport regio Oost-Europa
  • Exceptioneel transport zoals het vervoeren van gevaarlijke stoffen 
  • Eigen douane agentschap 
  • Certificeringen zoals TAPA-TSR, AEO, ISO en GDP certificering

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Eerste Industrieweg 28
Postcode 5451 GV
Plaats Mill
Telefoon +31 (0) 485 454900
E-mail info@boekestijntransport.com

Boekestijn Transport Service in beeld