Stel uw vraag  

Modulaire aanrijdbeveiliging

Boplan®

Bezoek website

Modulaire val-, stoot- en aanrijdbeveiliging van Boplan®

Flex Impact® beschermt mensen, voertuigen, gebouwen en infrastructuur

Fysiek scheiden van voetgangers en intern transport

BOPLAN® ontwerpt, ontwikkelt en produceert duurzame en uiterst efficiënte val- en stootbeveiligingen voor de meest veeleisende omgevingen. Alle veiligheidsproducten hebben slechts één doel voor ogen: de bescherming van mensen, voertuigen, gebouwen en infrastructuur. Voor de productie van onze veiligheidsproducten gebruiken we uitsluitend geavanceerde en zeer hoogwaardige kunststof, waarvan de eigenschappen die van de traditionele grondstoffen ver overtreffen.

Boplan® veiligheidssystemen wereldwijd ingezet

De FLEX IMPACT® modulaire veiligheidssystemen van BOPLAN® zijn de meest innovatieve op de markt en beveiligen wereldwijd talrijke bedrijfshallen, magazijnen, productiehallen, luchthavens tot en met boorplatformen en (petro)chemische locaties. Voor elke specifieke toepassing hebben we een veiligheidsoplossing in huis. Door onze passie voor kwaliteit en zin voor innovatie zijn we geëvolueerd tot één van meest leidinggevende bedrijven in de veiligheidssector.

Flex Impact®, een kostenbesparende investering

De FLEX IMPACT® modulaire veiligheidssystemen zijn speciaal ontworpen uit een flexibel polymeer dat extreem impactbestendig, flexibel en schokabsorberend is. Al onze veiligheidssystemen zijn langdurig en uitgebreid getest om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen. Bij elke impact als gevolg van een aanrijding buigt het materiaal flexibel mee en keert nadien terug in zijn oorspronkelijke vorm. Uniek hierbij is dat onze veiligheidssystemen hierna zowel hun uiterlijk als hun eigenschappen volledig blijven behouden.

Industriële veiligheidspoorten voor een robuuste valbescherming

De industriële veiligheidspoorten uit de AXES GATE serie waren het allereerste product van Boplan. Voor vele sectoren vormt het vallen van grote hoogtes een reëel risico. De gevolgen van een dergelijke valpartij kunnen catastrofaal zijn: zware verwondingen, langdurige arbeidsongeschiktheid, in het slechtste geval met een dodelijke afloop.

Slijtvaste antislipoplossingen voor val- en slippreventie

Met XTRA GRIP bieden we diverse antislipoplossingen voor val- en slippreventie op de werkvloer en in openbare gebouwen. Vallen door uitglijden is nog steeds de oorzaak nummer twee van alle ongevallen op de werkvloer en in openbare ruimtes en gebouwen.

Onverwoestbare vloermarkering die professionaliteit uitstraalt

Met LINE PLAN beschikt u over een superieur systeem voor vloermarkering, belijning en pictogrammen dat alle andere markeringssystemen op de markt op grandioze wijze overtreft.

Bezoek website

Voordelen van Flex Impact® aanrijdbeveiliging

 • Schokabsorberend & flexibel dankzij ingebouwde geheugen
 • Sterkte evenwaardig aan staal
 • Goed zichtbaar, hoge veiligheid
 • UV bestendig
 • Vuur vertragend 
 • Antistatisch
 • Roest, corrosievrij en HACCP proof
 • Modulair ontwerp zonder bouten en schroeven
 • Kleurvast (geen afbladderende verf of krassen)
 • CO2 vriendelijk en recyclebaar
 • Besparen op reparaties en onderhoud
 • Uitgebreid getest: voldoet aan strengste veiligheidsnormen

Meer informatie? Neem direct contact met ons op via +31 (0)13 220 26 24!

  BOPLAN Nederland BV
Adres Carel Vosmaedreef 2
Postcode 5051 GN
Plaats Coirle (Nederland)
Telefoon +31 (0)13 220 26 24
E-mail info@boplan.nl
sales@boplan.nl

Bezoek website