Stel uw vraag  

Koel- en vriestransport

Bram van Tuyl Internationaal koel- en vriestransport B.V.

Bezoek website

Koel- en vriestransport

Bram van Tuyl Internationaal koel- en vriestransport B.V.

Bram van Tuyl, de logistiek dienstverlener

Geconditioneerd vervoer van uw product is voor Bram van Tuyl een koud kunstje! Want juist als uw product dat beetje extra aandacht nodig heeft, zijn wij úw transportpartner. Of het gaat om koeltransport, vriestransport of andere logistieke oplossingen, wij zijn u van dienst.

Grote expertise in de voedselbranche

Ruim 30 jaar geleden is het transportbedrijf in Gameren opgericht. Vanaf het begin heeft Bram van Tuyl zich gespecialiseerd in koel- en vriestransport en daarmee de basis gelegd voor een grote expertise in de voedselbranche. Inmiddels vervoert het bedrijf verpakte of bulkvrachten met voedsel of grondstoffen voor de voedselverwerkende industrie. Het wagenpark bestaat uit 30 eigen trekkende eenheden, 20 charters en 60 trailers. Bij Bram van Tuyl werken ongeveer 40 medewerkers, van chauffeur tot planner, allemaal deskundig, betrouwbaar en goed opgeleid.

Inspringen op ontwikkelingen

In de afgelopen jaren heeft de voedselbranche enorme ontwikkelingen doorgemaakt met betrekking tot voedselveiligheid, certificering en tracking en tracing. Dankzij de nauwe banden, die Bram van Tuyl onderhoudt met zijn klanten, is het bedrijf met de ontwikkelingen meegegroeid. Flexibele planning, certificeringen en directe communicatie zijn samen met de deskundige medewerkers de basis voor een goede dienstverlening.

Flexibel

Bram van Tuyl kent een pragmatische en flexibele instelling. Daarom staan wij altijd voor u klaar en bedienen wij u daar waar mogelijk. Opslag bieden wij aan vanuit het vriescentrum in Gameren.

Een aantal klanten bedienen wij breed; het logistieke totaalconcept (van productie tot klant en alles wat daar tussen zit). Voor hen halen wij het product op (van fabriek naar opslag) en na opslag en distribueren wij het product naar de klant.

Transport is de kerntaak van ons bedrijf. Wij begrijpen wat logistiek is, en leveren uw producten op de juiste plaats, op de juiste tijd, in de juiste hoeveelheden, en onder de juiste omstandigheden. We hebben een uitgebreide staat van dienst op het gebied van:

 • Import- & exportritten
 • Shuttles/pendels
 • Groupage (distributie en collectie in overleg)

Werkgebied geconditioneerd vervoer

Bram van Tuyl is vooral actief in een straal van 700 km rondom onze vestigingsplaats Gameren (nabij ‘s-Hertogenbosch). Door afbakening van ons werkgebied kunnen wij met onze vloot van circa 50 auto’s het werkgebied overzien en zodoende zorgen voor een goede dekking.

Wij voeren onze transporten uit in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Op Nederland en België hebben wij dus een dagelijkse landelijke dekking.

Dagelijks hebben wij vele verladingen richting Noord-Frankrijk (omgeving Arras en Parijs) en wij vertrekken dagelijks richting Frankfurt. Ook gaan wij wekelijks meermaals richting München en Berlijn.

Onze 5 zekerheden

 • Klant is koning!
  Dienstverlening staat centraal.
 • Voedselveilig
  Uw product is bij ons in goede handen.
 • Optimalisatie
  Wij denken mee ter optimalisatie van uw logistieke behoeften.
 • Gecertificeerd
  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
 • Wij ontzorgen
  We nemen u de organisatie van de logistiek uit handen.

Certificeringen

 • HACCP Certificaat
 • ISO Certificaat
 • Certificaat erkend leerbedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via +31 (0)418 57 36 60!

Adres Middelkampseweg 1
Postcode 5311 PC
Plaats Gameren
Telefoon +31(0)418 - 57 36 60
E-mail info@bramvantuyl.nl