Stel uw vraag  

Berging en transport

Bergingsbedrijf Broekhuizen

Bezoek website

Bergingsbedrijf en Transport

Berging en transport

Truckberging en Transport

Broekhuizen int. truckberging en transport, is gevestigd in Donkerbroek. Dit is in het noorden van het land op de grens Friesland, Groningen, Drenthe. Door de ligging van ons bedrijf is het mogelijk om een snelle aanrijtijd in de drie noordelijke provincies te waarborgen. Daarnaast opereren we zowel in het binnen- als het buitenland. Ons bedrijf is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in het bergen en transporteren van vrachtwagens en personenauto's en al het andere rollende materiaal. Tevens doen wij ook pechhulp, (internationale) repatriëring van voertuigen.

Lichte berging

Berging van alle voertuigen tot 3500 kg

Voor deze voertuigen doen wij de berging en transport maar ook pechhulp. Is het voertuig minimaal WA verzekerd dan zijn de bergingskosten 9 van 10 keer voor de verzekeringsmaatschappij. Na de berging kunnen wij het voertuig ook vervoeren naar onder andere een garage, schade-hersteller of andere plaats naar keuze.

Pechhulp doen wij voor de ANWB, maar ook voor garagebedrijven, alarmcentrales van verzekerings- en leasemaatschappijen. Bij uitval van de auto kan soms ook vervangend vervoer worden aangeboden van verschillende organisaties waar onder Auto Verhuur Nederland (A.V.N.) of LOGICX. Deze auto's kunt u op verschillende plaatsen in Nederland inleveren.

Zware berging

Berging van voertuigen vanaf 3500 kg

Zware berging is onder andere berging van vrachtauto's, touringcars, landbouwvoertuigen. Door de jarenlange ervaring op dit gebied van het bergen en repatriëring van voertuigen is Broekhuizen een begrip in het noorden van het land. Voor dit zware werk beschikken wij over speciale zware voertuigen, die in eigen beheer zijn ontwikkeld en gebouwd en die overal in Europa kunnen worden ingezet voor calamiteiten. Deze auto’s zijn voorzien van zware bergingskranen en uitgerust met allerlei hulpmiddelen en gereedschappen. Ook zijn de voertuigen uitgerust met zware lieren en bergingslepels om de voertuigen schadevrij te repatriëren.

Tevens beschikken wij over een eigen trekker met een semi dieplader die gebruikt kan worden voor het vervoer van lading maar ook van voertuigen. De trekker kan ook samen met een bergingsvoertuig naar het buitenland ingezet worden voor het ophalen van bijvoorbeeld een trekker met oplegger. 

Broekhuizen V.O.F. in het kort

  • Bergingsbedrijf en transport
  • Lichte berging: berging van alle voertuigen tot 3500 kg
  • Zware berging: berging van voertuigen vanaf 3500 kg
  • Pechhulp
  • (Internationale) repatriëring van voertuigen

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Bovenweg 8
Postcode 8435 VT
Plaats Donkerbroek
Telefoon +31 (0)516 - 57 73 73
E-mail info@berging.net