Stel uw vraag  

Carrosseriebouw

Carrosserie Luchtenberg BV

Bezoek website

Carrosserie Luchtenberg

Carrosseriebouw

Naadloos maatwerk, volledig in eigen beheer gebouwd.

Carrosseriebedrijf Luchtenberg is een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van polyester carrosserieën voor bestel- en vrachtwagens. De laadbakken worden volledig in eigen beheer en in elke gewenste uitvoering gebouwd, zoals de klant het wil. Het bedrijf levert maatwerk volgens de nieuwste ontwikkelingen en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige naadloze carrosserieën. De carrosserieën van Luchtenberg zijn niet alleen licht en optimaal isolerend, maar daarnaast ook corrosie- en weerbestendig, slagvast en deukvrij. Doordat wij gebruik maken van duurzame materialen en een degelijke manier van bouwen hebben, hebben onze carrosserieën een zeer lange levensduur.

Maatwerk

Elke vorm van transport vraagt zijn eigen oplossing voor de inrichting van de laadruimte. Deze kan betrekking hebben op het laden en lossen, de wijze van distributie of de temperatuur van de te vervoeren goederen.Koelwagens en opleggers voor levensmiddelentransport, maar ook verhuiswagens, opbouwen voor stukgoedvervoer, mobiele kantoren en verkoopwagens voor de ambulante handel behoren tot het assortiment.

24/7 storingsdienst

Storingen komen nooit gelegen en om de stilstand van het voertuig tot een minimum te beperken heeft Carrosserie Luchtenberg een 24/7 servicedienst.

Storingsdienst : +31(0)6 516 990 29

Bestelwagen isolatie

Laadruimtes van bestelwagens, al dan niet voor gekoeld transport, worden bij Luchtenberg volledig geïsoleerd en bekleed met polyester. Vooral voor stadsvervoer zijn deze wagens uitermate geschikt en ze voldoen aan de wettelijke HACCP normen.

Reclame

Spuitwerk en belettering kunnen eveneens door het bedrijf worden verzorgd, zodat een totaalproduct wordt afgeleverd. Het bedrijf beschikt over twee ruimtes voor het spuitwerk, waar gebruik gemaakt wordt van de meest moderne spuittechnieken.

Reparatie en onderhoud

Voor geplande of niet geplande reparaties en onderhoud kunt u bij Carrosserie Luchtenberg terecht.

 • LaadklepPeriodiekeKeuring(LPK)
 • Reparatie alle merken carrosserieën en laadkleppen
 • Aanbrengen van reclame
 • Overbouwen van de oude carrosserie op een nieuwe auto
 • Schadeherstel
 • PIEK certificaat
 • Verzorgen van APK keuring getrokken materieel  en STEK keuringen van koelmachines
 • Leveren van alle merken koelmachines

Carrosserie Luchtenberg BV in het kort

 • Carrosseriebouw
 • Reparatie en onderhoud
 • Laadklepstoringen 24/7 storingsdienst

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 0595 - 43 18 35!

Adres Edama 4
Postcode 9981 ND
Plaats Uithuizen
Telefoon +31 (0)595 - 43 18 35
Bij laadklepstoringen 24 / 7: +31(0)6 - 516 990 29
E-mail info@carrosserieluchtenberg.nl