Stel uw vraag  

Uw logistieke dienstverlener

Collicare Logistics - Douane expediteur

Bezoek website

Douane expediteur

Collicare Logistics

Expert in douanezaken

Vindt u de regelgeving omtrent invoerrechten, accijns, inklaringen en btw ook zo ingewikkeld? Bij ColliCare begrijpen wij dit en zorgen wij ervoor dat uw logistieke proces zo soepel mogelijk verloopt. Door jarenlange ervaring is ColliCare expert in douanezaken en garanderen wij daarom een supersnelle doorlooptijd.

Kwaliteit en snelle doorlooptijden

Bij ColliCare vinden we de concurrentiekracht van onze klanten belangrijk. We zijn daarom continu bezig met het vinden van nieuwe manieren om de kwaliteit van de logistieke keten te verhogen en de kosten verder te verlagen. In 2017 behaalden wij een AEO-vergunning, waardoor wij nog snellere doorlooptijden en betere service kunnen garanderen.

Kwaliteitscertificeringen

Naast AEO beschikt ColliCare ook over ISO- en IFS-certificering, een SQAS attestation en is ColliCare IATA geregistreerd waardoor wij breed inzetbaar zijn. Onze klanten bevinden zich in de voedselindustrie en verpakkingsmaterialen en consumenten producten zoals sportartikelen, schoenen en huishoudelijke apparatuur.

Altijd inzicht uw logistieke proces

Service heeft ColliCare hoog in het vaandel staan. Via ons uitgebreide klantportaal kunt u alle details omtrent uw leveringen inzien. Op deze manier kunt u de levering op de voet volgen en blijft u continu op de hoogte van de verwachte levertijd. Wij bieden internationale deur-tot-deur-oplossingen, dus ook voor lucht- en zeevracht en wegtransport kunt bij ons terecht!

Ontdek de mogelijkheden bij Collicare

Bent u benieuwd naar hoe wij uw transportzaken kunnen vereenvoudigen en uw levertijden kunnen verkorten? Bel ons dan (0)88 – 200 99 00 of mail via sales@collicare.nl. Wij gaan graag samen met u op zoek naar passende oplossingen en helpen u graag verder met al uw vragen op gebied van transport.

Wist u dat Collicare Logistics

  • Zowel lucht- en zeevracht als wegtransport en douanezaken aanbiedt en daarmee al uw logistieke vraagstukken uit handen kan nemen?
  • In 2017 een AEO-vergunning heeft verkregen en daarmee nog snellere doorlooptijden kan garanderen?
  • Over een online klantportaal beschikt waarin u al uw leveringsdetails kunt inzien?
  • Met diverse vestigingen in Scandinavië, Finland en Baltische staten zichzelf expert van dit gebied kan noemen?

Collicare Logistics

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op!

Adres Manchesterweg 101
Postcode 9744 TS 
Plaats Groningen 
Telefoon +31(0)88 200 99 00    
E-mail sales@collicare.nl