Stel uw vraag  

Uw logistieke dienstverlener

Collicare Logistics

Bezoek website

Wegtransport door Scandinavië & Europa

ColliCare Logistics

Transport Scandinavië & Europa

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw wegtransport? Dan is ColliCare de specialist die u zoekt! Wij zijn Scandinavië transporteurs en hebben een uitgebreid partnernetwerk door heel Europa. We garanderen de beste en meest efficiënte transportoplossing met uitstekende service, waarin uw wensen centraal staan.

Uw partner in wegtransport

Bij ColliCare vinden we de concurrentiekracht van onze klanten belangrijk. We zijn daarom continu bezig met het vinden van nieuwe manieren om de kwaliteit van de logistieke keten te verhogen en de kosten verder te verlagen. Dankzij ons brede netwerk garanderen we snelle doorlooptijden die tevens te volgen zijn via ons uitgebreide klantportaal, waar u alle details omtrent uw leveringen kunt inzien. Op deze manier kunt u uw wegtransport van en naar Europa en Scandinavië op de voet volgen en blijft u continu op de hoogte van de verwachte levertijd.

Uw logistieke dienstverlener

Door ons netwerk en jarenlange ervaring nemen wij u het gehele logistieke proces uit handen. U kunt bij ons terecht voor zowel wegtransport, zeevaart en luchtvracht als de bekende gecompliceerde douanezaken. Met vestigingen door heel Europa en Azië en een groot netwerk wereldwijd, is ColliCare de uitstekende partner voor al uw logistieke vraagstukken!

Ontdek de mogelijkheden bij Collicare

Bent u benieuwd naar hoe wij uw transportzaken kunnen vereenvoudigen en uw levertijden kunnen verkorten? Bel ons dan (0)88 – 200 99 00 of mail via sales@collicare.nl. Wij gaan graag samen met u op zoek naar passende oplossingen en helpen u graag verder met al uw vragen op gebied van transport.

Wist u dat Collicare Logistics

  • Zowel lucht- en zeevracht als wegtransport en douanezaken aanbiedt en daarmee al uw logistieke vraagstukken uit handen kan nemen?
  • In 2017 een AEO-vergunning heeft verkregen en daarmee nog snellere doorlooptijden kan garanderen?
  • Over een online klantportaal beschikt waarin u al uw leveringsdetails kunt inzien?
  • Met diverse vestigingen in Scandinavië, Finland en Baltische staten zichzelf expert van dit gebied kan noemen?

Collicare Logistics

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op!

Adres Manchesterweg 101
Postcode 9744 TS 
Plaats Groningen 
Telefoon +31(0)88 200 99 00    
E-mail sales@collicare.nl