Stel uw vraag  

Uw logistieke dienstverlener

Collicare Logistics

Bezoek website

Zeevracht transport van en naar Europa en Azië

Collicare Logistics

Short- en Deep Sea shipping

Bent u op zoek naar een betrouwbare expediteur voor uw zeevracht? ColliCare is een 3PL-organisatie: wij bieden totaaloplossingen voor de gehele goederenstroom, van fabrikant tot eindgebruiker. Met een grote kennis van de Europese markt en vestigingen in China en India garanderen wij zowel hoogkwalitatieve Short- en Deep Sea shipping als oplossingen voor intermodaal transport.

Uw partner in zeevracht

Short Sea shipping van ColliCare staat voor hoge kwaliteit met expertise in Scandinavië, de Baltische Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje en Portugal. Met onze dochteronderneming Via Sea Shipping beheren we zelf een eigen wekelijkse dienst van Rotterdam naar Oslo en Moss in Noorwegen, waarmee wij ons onderscheiden van andere expediteurs.

Zeevracht voor alle containers

U kunt bij ons terecht voor zowel standaard 45’ HC PW containers, maar ook het vervoeren van zware ladingen is bij ons geen probleem. 20’ containers, koelcontainers, open-top containers, ColliCare doet het allemaal! Naast zeevracht zijn wij ook aanbieder van luchtvracht, wegtransport en douanediensten en kunnen wij dus uw import en export compleet uit handen nemen. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring en kennis van transport, maar ook in de transparantie die wij u kunnen bieden.

Altijd op de hoogte

Door ons moderne online communicatiesysteem, heeft u altijd toegang tot alle benodigde informatie betreffende uw zending

Ontdek de mogelijkheden bij Collicare

Bent u benieuwd naar hoe wij uw transportzaken kunnen vereenvoudigen en uw levertijden kunnen verkorten? Bel ons dan (0)88 – 200 99 00 of mail via sales@collicare.nl. Wij gaan graag samen met u op zoek naar passende oplossingen en helpen u graag verder met al uw vragen op gebied van transport.

Wist u dat Collicare Logistics

  • Zowel lucht- en zeevracht als wegtransport en douanezaken aanbiedt en daarmee al uw logistieke vraagstukken uit handen kan nemen?
  • In 2017 een AEO-vergunning heeft verkregen en daarmee nog snellere doorlooptijden kan garanderen?
  • Over een online klantportaal beschikt waarin u al uw leveringsdetails kunt inzien?
  • Met diverse vestigingen in Scandinavië, Finland en Baltische staten zichzelf expert van dit gebied kan noemen?

Collicare Logistics

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op!

Adres Manchesterweg 101
Postcode 9744 TS 
Plaats Groningen 
Telefoon +31(0)88 200 99 00    
E-mail sales@collicare.nl