Stel uw vraag  

Barcode scanners

Datalogic Benelux

Bezoek website

Datalogic Benelux

Barcode scanners

Datalogic: al meer dan 40 jaar toonaangevend in de logistiek

Datalogic, Europa’s grootste fabrikant van mobiele computers en scanners bewijst met haar nieuwe generatie handterminals dat ergonomie en industrieel design hand in hand kunnen gaan. Datalogic is wereldwijd toonaangevend op het gebied van automatische gegevensregistratie en industriële automatisering voor logistieke omgevingen.

Jade™ X7 scantunnel

Graag stellen wij de nieuwste innovatie van Datalogic aan u voor, de Jade™ X7 scantunnel. Deze automatische scantunnel vormt de ideale oplossing voor het beheren van retour stromen binnen de E-commerce en E-fulfillment markt. Daarnaast maakt deze 6-zijden scantunnel ‘single item sorting’ bereikbaar.

Falcon X3+, Datalogic’s nieuwe generatie handterminals

De nieuwe Falcon X3+ mobiele computer van Datalogic is de perfecte handterminal voor logistieke toepassingen als orderpicken, registratie van voorraden en goederenstromen als in-, op- en uitslag. Het device is stoot-, schok- en valbestendig en garandeert een optimaal functioneren, scan na scan. De bediening van de Falcon X3+ is zeer gebruiksvriendelijk. Het grote display, waarop ideale looproutes voor orderpickers kunnen worden getoond, en de gepatenteerde ‘Green Spot’, die visueel duidelijk maakt dat de scan is geslaagd en daarmee een optimale feedback garandeert, zijn slechts enkele voordelen. Er zijn diverse scan engines en toetsenborden beschikbaar naar gelang uw wensen.

ROI

In combinatie met onze Ease of Care service contracten kunt u vertrouwen op een jarenlange, zorgeloze oplossing met een zeer gunstige ROI. Datalogic scanners zijn favoriet bij gebruiker door ergonomie, bij IT door state-of-the-art technologie en nu gemiddeld 20% goedkoper dan Amerikaanse concurrenten!

Ook nieuwsgierig geworden naar onze oplossingen binnen uw logistieke omgeving? Neem dan contact met ons op via bijgaande gegevens. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor een vrijblijvende afspraak en/of product demonstratie.

Over Datalogic

Datalogic is wereldleider op het gebied van automatische identificatie en biedt innovatieve oplossingen voor een uitgebreide reeks toepassingen in de transport & logistiek sector, productie, retail en de gezondheidszorg.

Datalogic Benelux in het kort

  • Specialist in mobiele computers, handscanners en vaste retail scanners.
  • Scanoplossingen voor toepassingen in diverse sectoren, zoals transport & logistiek, productie, retail, dienstverlening, gezondheidszorg en horeca/amusement.

Wenst u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een product-demonstratie? Neem dan contact met ons op:

Adres Newtonweg 3
Postcode 4104 BK
Plaats Culemborg
Telefoon +31 (0)345 – 589 484
E-mail Marketing.nl@datalogic.com