Stel uw vraag  

Bijzondere objecten

Deliver BV

Bezoek website

Watertransport bijzondere objecten

Bijzondere objecten

Deliver BV

Deliver BV is dynamische onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het transporteren van bijzondere objecten over water op een veilige manier en bijna onafhankelijk van het weer. Bijzondere objecten vervoeren zien wij als een uitdaging!

De Deliver is een afzinkbaar ponton welke wordt voortgestuwd door een duwboot (DEVOTION) met een maximale snelheid van 16 km per uur. Het omhoog brengen van een te vervoeren object geschiedt door middel van lucht compressietechniek.

Veilig en Innovatief

Bij een te lage brug is het door ons afzinkbaar ponton toch mogelijk om hier onderdoor te kunnen, wij kunnen zelfs tot 2 meter afzinken! Te hoge constructies, brugdelen, silo’s en dergelijke hoeven geen probleem te zijn. Door onze ruime kennis en ervaring hierin vinden wij bijna altijd een passende oplossing tegen een gunstig tarief.

Doordat de woonark droog staat tijdens het transport is de wettelijke verplichte waterdichtheid niet van toepassing, dit kan u veel geld besparen. Om zeker te zijn dat uw woonark veilig aankomt kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en kiest u zeker voor onze manier van vervoeren. Tevens gaat er, als het nodig is, naast de duwboot een hulpvaartuig mee, welke de duwboot bij aankomst assisteert om het object zorgvuldig op zijn plaats te manoeuvreren.

Er is bij de Deliver aan alles gedacht om klant en opdrachtgever een veilig gevoel te geven. Door onze afmetingen kunnen wij vrijwel elk vaarwater bevaren en zelfs door middel van ons hulpvaartuigje bijna iedere sloot bereiken. Ook op het woelige IJsselmeer of heftige Amsterdam-Rijn kanaal is onze manier van vervoeren nog steeds veilig!

Compressie techniek

Compressietechniek houd in dat er water uit de tanken gedrukt wordt door de kleppen in de bodem open te zetten, door middel van luchtdruk wordt het water er dan uitgeperst. Zo komt het ponton de hoogte in. Als het water er weer in moet om het ponton te laten zakken, worden de kleppen in de bodem en zijkanten weer open gezet en wordt de luchtdruk uit de tanken gehaald zodat we het water weer in de tanken zuigen (Vacuüm).

Door de luchtcompressie techniek is ons ponton afzinkbaar waardoor we onder vaste bruggen door kunnen varen terwijl het object hoger dan de brug is.

Voor transport van:

  • Bijzondere objecten
  • Woonarken
  • Windmolenonderdelen
  • Industriële Objecten
  • Silotransport
  • Waterwoningen
  • Watervilla's
  • Casco's
  • Constructies

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres In t Vizier 2a
Postcode 8309 AS
Plaats Tollebeek
Telefoon 0527 - 65 11 95
Fax 0527 - 65 13 00
E-mail info@deliver.nl