Stel uw vraag  

Softwareondersteuning

Descartes Systems Group

Bezoek website

Descartes Systems Group

Softwareondersteuning

Wereldleider in het samenbrengen van logistiek intensieve organisaties

Descartes brengt mensen en technologie die de wereld bewegen samen. De technologie van Descartes is efficiënt, flexibel, betrouwbaar en toegespitst op samenwerking. Uitdagingen lijken ineens kleiner, complexe zaken eenvoudiger. De wereld wordt kleiner; Descartes maakt hem slimmer en sneller.

Logistics Technology Platform

Logistiek betekent beschikken over producten, mensen of gegevens wanneer u deze nodig hebt. De bedrijfstak logistiek is zowel universeel als specifiek. Bij een optimale inzet van logistiek kunnen bedrijven concurreren en floreren in een moderne zakelijke omgeving.

Om klanten dat voordeel te bieden heeft Descartes het Logistics Technology Platform ontwikkeld. Dit platform combineert op unieke wijze de kracht van het Global Logistics Network, ’s werelds meest uitgebreide logistieke netwerk, met een ruim aanbod van modulaire, interoperabele web- en draadloze logistieke managementoplossingen, waardoor bedrijven snel en kosteneffectief kunnen samenwerken. Het is het nieuwe toonbeeld op het gebied van logistieke technologie, toegespitst op versnelling van de time-to-value en verbetering van de productiviteit en prestaties van bedrijven van elk formaat.

Het Logistics Technology Platform bestaat uit het netwerk, applicaties en community.

Logistics Application Suite

De Logistics Application Suite van Descartes biedt het meest uitgebreide pakket modulaire en onderling te combineren oplossingen voor logistiek beheer, zowel via het web als via draadloze toepassingen. Deze oplossingen komen voort uit de brede expertise van de logistieke wereld binnen Descartes. Ze zijn er voor alle mogelijke logistieke activiteiten zoals ingekocht transport of een eigen vloot, wereldwijd of lokaal, luchtvervoer, zeevervoer of wegvervoer. En ze zijn beschikbaar voor alle bedrijfstakken; transport en logistieke dienstverlening, distributie, detailhandel, fabricage of zakelijke dienstverlening. Wij bieden onder andere:

  • Routing, mobiele diensten en telematica
  • Transportmanagement
  • Douaneformaliteiten en naleving regelgeving
  • Global Logistics Network
  • Broker & Forwarder Enterprise Systems

Descartes Systems Group in het kort

  • Routing, mobiele diensten en telematica
  • Transportmanagement
  • Douaneformaliteiten en naleving van regelgeving
  • Global Logistics Network
  • Broker & Forwarder Enterprise Systems

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem direct contact met ons op:

Adres Uraniumweg 44
Postcode 3812 RK
Plaats Amersfoort
Telefoon 033 - 460 62 70
E-mail info@descartes.com