Stel uw vraag  

Magazijninrichting

DiT Bedrijfsinrichting

Bezoek website

Magazijninrichting, kantoorinrichting, archiefinrichting en meer

Magazijninrichting

DiT Bedrijfsinrichting is een vooruitstrevend bedrijf uit Boekel, dat zich richt op het inrichten van bedrijven en het leveren van hierbij passende benodigdheden en producten. Met meer dan 20 jaar ervaring haalt u met DiT Bedrijfsinrichting een specialist in huis die in staat is buiten de kaders te denken en op vrijwel elk inrichtingsvraagstuk een antwoord kan bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in het projectmatig inrichten van magazijnen, kantoren, archieven en autogarages, maar leveren daarnaast ook intern transportmaterialen en kunststof bakken of andere opslagsystemen.

Bedrijfsinrichting op diverse markten

Wanneer u dit wenst, begeleiden wij de inrichting van begin tot eind, van autocad tekening tot realisatie. DiT Bedrijfsinrichting staat garant voor kwaliteit. Wij hebben een uitgebreide keuze gemaakt uit het aanbod van de diverse markten waarin wij actief zijn.

Ons assortiment bestaat enkel en alleen uit producten van uitstekende kwaliteit, waardoor wij op veel producten zelfs 5 jaar garantie kunnen geven. Daarnaast houden wij onze klanten tevreden door altijd nét een stapje verder te gaan in onze persoonlijke service.

Heeft u interesse in onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend advies over uw situatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Het is vaak zelfs interessant om ons in een zo vroeg mogelijk stadium bij uw plannen te betrekken. Zeker op het gebied van nieuwbouw of verbouwing van uw bedrijfspand. Wij hebben al voor diverse klanten een interessante kostenbesparing kunnen realiseren door in een vroeg stadium mee te denken en alternatieven te bieden voor de inrichting of bouw van een pand.

DiT Bedrijfsinrichting in het kort

  • Kantoorinrichting en archiefinrichting
  • Magazijninrichting en garageinrichting
  • Scheidingswanden en cabines
  • Kunststof bakken en kratten
  • Intern transport materialen
  • Montage en demontage

Benieuwd hoe we uw bedrijfsinrichting gaan verzorgen?
Neem direct contact met ons op:

Adres De Vlonder 112B
Postcode 5427 DE
Plaats Boekel
Telefoon 0492 - 32 94 52
E-mail info@ditbedrijfsinrichting.nl