Stel uw vraag  

Magazijnbelijning

D&S Belijning

Bezoek website

Magazijnbelijning

D&S Belijning

Specialist in magazijnbelijning

D&S Belijning is specialist in het aanbrengen van belijningen. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde en zijn werkzaam in heel Nederland en België. Wij brengen belijningen aan voor diverse opdrachtgevers.

Door middel van een ruime kennis en ervaring waarover wij beschikken zorgen wij voor een uitstekend totaalpakket. Dit totaalpakket bevat natuurlijk de belijning maar ook de voorbehandeling zoals aanstralen d.m.v. stofvrij kogelstralen of het schrobben van de vloer met een schrobmachine. Daarnaast leveren we ook labels en bebording.

Magazijnbelijning van hoge kwaliteit

Opstelvakken, looproutes en andere belijningen in uw magazijn zorgen voor structuur en een veilige werkomgeving. In het kader van de 5S regeling en voor een prettige en efficiënte werkstroom leveren wij duurzame magazijn belijning, locatie nummeringen, oversteekplaatsen, pictogrammen en andere aanduidingen. De 2-componentent wegenverf die wij bij het belijnen van uw magazijn gebruiken wordt ook toegepast in de wegenbouw, bij parkeergarages en verharde sportvelden. Tegenwoordig kunnen we ook hoogwaardige watergedragen 2-componenten wegenverven aanbrengen. Uw magazijnvloer krijgt hiermee een belijning van hoge kwaliteit!

Een goede routing in bedrijfspanden en distributiecentra is essentieel en onmisbaar.

Belijning die voldoet aan de wettelijke veiligheidseisen

De belijning die wordt aangebracht zal ertoe bijdragen om te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen zoals vastgelegd in het bouwbesluit en de Arbo. Zo kunt u bijvoorbeeld door de belijning van looppaden duidelijk aangeven waar voetgangers mogen lopen. Deze kunnen wij zelfs aanbrengen met fluorescerende markeringsverf (soms ook retro reflecterend of glow in the dark genoemd) waardoor vluchtwegen bij plotseling stroomuitval zichtbaar blijven. Pictogrammen op de grond waarschuwen voor eventueel aanwezige gevaren en ondersteunen het nakomen van in uw bedrijf bestaande regels.

Markeringen voor efficiënt gebruik maken van bedrijfshallen

Maar er zijn meer redenen voor het aanbrengen van duidelijke belijning. Door het belijnen van palletvakken, met of zonder locatie aanduiding, maakt u efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes. Duidelijk gemarkeerde opstelvakken en looproutes in een bedrijfshal dragen bij aan efficiënt gebruik van beschikbare ruimtes, veiligheid en overzicht. Hierdoor vindt een snelle en doeltreffende doorstroming van het goederentransport plaats.

Belijning en grondmarkering voor veilig werken

Belijning en grondmarkering ondersteunt ook uw 5S initiatieven. 5S heeft mede tot doelstelling om gestructureerd en veilig werken mogelijk te maken door orde en netheid te handhaven. Wij kunnen u daarbij helpen door belijning in verschillende kleuren met of zonder pictogrammen of belettering aan te brengen.

D&S Belijning, uw partner in belijningen en markeringen

D&S Belijning verzorgt de complete belijning en wegmarkeringen. Onze diensten omvatten het gehele spectrum van advies, voorbehandeling tot applicatie en, indien door u gewenst, regelmatig onderhoud.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06-29440269 of via info@ds-belijning.nl. Met D&S Belijning heeft u de juiste partner die u over alle aspecten van grondmarkeringen en belijning binnen uw bedrijf of organisatie kan adviseren.

D&S Belijning voor markeringen, belijningen en coatings van:

  • Opstelvakken
  • Docklijnen
  • Looppaden
  • Fietspaden
  • Straalwerkzaamheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0418 - 51 52 20!

Adres Quadoelenweg 27a
Postcode 8431 LN
Plaats Oosterwolde
Telefoon 06 - 294 402 69
E-mail info@ds-belijning.nl