Stel uw vraag  

TMS Software

Erniesoft V.O.F.

Bezoek website

TMS Software Erniesoft

e-Lips Transport Management Systeem

Efficiëntie en effectiviteit

Naarmate de economie groeit, groeit ook het transport in Nederland. De meeste transportbedrijven hebben het dan ook erg druk en hebben vaak openstaande vacatures voor kantoorpersoneel voor invoer, planning en facturatie. Erniesoft is graag uw partner bij automatisering en procesverbetering binnen uw transportbedrijf. 

e-Lips Transport Management Systeem

Het e-Lips TMS van Erniesoft biedt u een manier om de drukte op kantoor te verlichten, namelijk door het bestaande personeel productiever te maken door taken te automatiseren en processen te stroomlijnen. Met e-Lips kunt u ervoor kiezen om opdrachten automatisch te laten inlezen door koppelingen met uw opdrachtgever. Ook bieden we verschillende mogelijkheden om uw opdrachtgever op de hoogte te houden van het verloop van de opdracht. Opdrachtgevers waarderen dergelijke terugkoppelingen vaak omdat dit aan beide kanten voordeel oplevert: uw klant hoeft niet te bellen of mailen om te informeren naar de voortgang, en uw eigen medewerkers zijn geen tijd kwijt aan het beantwoorden van de vragen van uw opdrachtgevers.

Boordcomputer in een slimme App

Mocht u nog geen boordcomputers hebben, dan biedt Erniesoft ook een Android App aan voor de smartphone genaamd eMobits. Deze app werkt in basis hetzelfde als een boordcomputer, maar biedt ook nog wat extra mogelijkheden. Zo kan een chauffeur een voormelding doen zodra deze weet op welk tijdstip de aankomst bij de terminal zal zijn. Daarnaast biedt eMobits de mogelijkheid om foto’s te maken van documenten. Zo kunnen uiteindelijk, tezamen met de factuur, alle bijlagen van het dossier worden opgestuurd zodat uw opdrachtgever alle benodigde informatie heeft.

opbrengsten en overzichten via e-Lips

e-Lips helpt ook bij het bepalen van de prijs van een rit. Hetzij in een offerte of nadat de rit is gereden. Door de uitgebreide mogelijkheden van prijsberekening in te stellen wordt voor iedere rit feilloos de juiste prijs bepaald. Na het bepalen van de prijs kan de factuur gemaakt worden en verzameld op basis van de door u gekozen instellingen. Deze factuur kan vervolgens afgedrukt worden of digitaal verstuurd worden per e-mail.

Erniesoft - Alle voordelen van e-lips op een rijtje

  • Compleet systeem voor transporteurs
  • Dossiers bewaren: originele opdrachten, maar ook CMR’s, weegtickets en interchanges
  • eMobits: boordcomputer met extra mogelijkheden
  • Prijsbepaling voor ritten
  • Unieke management-module met wekelijks inzicht

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via +3110 795 18 31!

Adres Admiraal Lucashof 6A
Postcode 3115 HM
Plaats Schiedam
Telefoon +3110 795 18 31
E-mail info@erniesoft.nl