Stel uw vraag  

Douane declaranten

European Customs Consult BV

Bezoek website

European Customs Consult BV

Douane declaranten

Gespecialiseerd in detachering van douane declaranten en consultants

European Customs Consult (ECC) is een onafhankelijk detacheringsbureau, dat gespecialiseerd is in het detacheren van douane declaranten en consultants.

ECC beschikt over ervaren personeel, dat op korter termijn inzetbaar is op diverse klantlocaties. Werknemers zijn voor een korte of langere periode beschikbaar om extra ondersteuning te bieden bij ziekte of vakantie van eigen personeel of om piekperiodes in organisaties op te vangen. Naast detachering, adviseert European Customs Consult bij ingewikkelde douanevraagstukken.

Gebruiksvriendelijke douane software én support voor functionele vragen

ECC Online biedt u gebruiksvriendelijke software waarmee u elektronisch uw douaneafhandeling doet en een uitgebreide supportafdeling waar u met zowel technische als functionele vragen terecht kan.

De douanesoftware is snel beschikbaar, eenvoudig in gebruik en heeft een esthetische user interface. Uniek aan ECC Online zijn echter de uitgebreide mogelijkheden voor support. Naast technische vragen kunnen aangevers ook functionele vragen stellen. Dit kunnen eenvoudige vragen zijn, maar ook ingewikkelde vraagstukken waarbij de nodige expertise op douane gebied komt kijken.

De mogelijkheden voor support gaan zo ver, dat ECC Online het aangifteproces voor u uit kan voeren, zodat de afhandeling van uw douanezaken gewaarborgd blijft wanneer uw eigen declaranten even niet beschikbaar zijn.

European Customs Consult BV in het kort

  • Detachering douane declaranten

  • Advisering bij douanevraagstukken

  • Juridisch Advies

  • Douane software & functioneel support 

Benieuwd naar de detachering en consultancy mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Klein Brabant 158
Postcode 4707 DV
Plaats Roosendaal
Telefoon 0031 (0) 165 - 530 278
E-mail info@customsconsult.nl