079 - 343 66 61 Stel uw vraag Tender selectie advies 

Startaccu's

Exide Technologies bv

Bezoek website

Exide Technologies bv

Startaccu's

Uw partner in mobiele stroomvoorziening

Exide Technologies bv is een dochter van het Amerikaanse beursgenoteerde Exide Technologies (NASDAQ: XIDE), een wereldwijde speler op de markt van mobiele stroomvoorziening. De afdeling “Transportation” maakt accu’s die zowel gericht zijn op personenwagens als trucks, landbouwmachines en machines voor wegenbouw en constructie.

Een sterke band met de belangrijkste truckconstructeurs

Exide levert accu’s aan de belangrijkste auto- en truckconstructeurs in Europa. Daarbij horen o.a. Iveco, MAN, Nissan, Renault en Scania. Tesamen met deze partners ontwikkelen we accu’s op maat van moderne trucks. Deze technologie gebruiken we eveneens bij de productie van de accu’s voor de vervangingsmarkt. Zo kunnen we een volledig programma accu’s aanbieden, aangepast aan de noden van het Europese voertuigenpark, aangepast aan de stroomvereisten van de meest moderne trucks.

Een breed gamma, de accu op uw maat

Accu's worden voor heel verschillende toepassingen gebruikt. In bepaalde gevallen wordt de accu enkel voor het starten van de motor gebruikt. In het andere geval moet de accu de werking van de laadplatformen, de koeling en de comfortaccessoires in de cabine (zoals een magnetron, koffiezetter en DVD-speler) garanderen bij stilstand. Binnen ons “Heavy” programma bieden we verschillende product-segmenten aan met elk hun eigen sterktes.

Exide Expert HVR®: een accu voor de meest moderne trucks, extra verstevigd voor trucks, uitgerust met Ad Blue® tank. Calcium-Calcium technologie: volledig onderhoudsvrij Exide Expert Endurance: speciaal ontwikkeld voor trucks met een heel groot stroomverbruik Exide Professional Power: een accu met extra koudstart. Volledig onderhoudsvrij. Exide Professional: ontwikkeld voor gewone trucks met een beperkte energie-vraag

De Expert HVR- accu

Onze bijdrage voor een schoner milieu

Bijna alle truckconstructeurs hebben AdBlue® geintroduceerd in hun trucks om te kunnen voldoen aan de strenge emissie-normen. Om ruimte te maken voor de AdBlue® tank, werd de accu achteraan het chassis ingebouwd, waar de trillingen en de schokken van de truck het grootst zijn. Enkel de Exide Technologies HVR® accu’s zijn bestand tegen deze sterke trillingen. De accu’s worden gebouwd in een versterkte accu-behuizing en zijn zo ontworpen dat ze de continue trillingen probleemloos kunnen absorberen. De HVR® technologie beschermt accu’s die achteraan het chassis ingebouwd zijn en maakt ze oneindig veel robuuster. 

Daardoor wordt de levensduur van HVR® accu’s ook veel groter. Ze moeten dus minder vaak vervangen worden: extra winst voor de truckeigenaar!

Exide Technologies

3 Business Units met elk hun specifieke oplossingen voor mobiele energie

Naast de afdeling “Transportation”, die zich hoofdzakelijk toelegt op startaccu’s, behoren afdelingen “Motive Power” en “Network Power” tot de Exide Technologies group. Zij zijn gespecialiseerd in accu’s voor vorkheftrucks en systemen voor noodverlichting, accu’s voor telecomapplicaties, et cetera.

Exide Technologies bv in het kort

  • Specialist in mobiele stroomvoorziening;
  • Accu's op maat;
  • Accu’s voor personenwagens, trucks, landbouwmachines en machines voor wegenbouw en constructie;
  • Accu's voor o.a. vorkheftruckssystemen en noodverlichting
  • Leverancier van accu’s voor de belangrijkste auto- en truckconstructeurs in Europa.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via 030 - 241 63 39!

Adres Groeneweg 21-N
Postcode 3981 CK
Plaats Bunnik
Telefoon +31 (0)30 - 241 63 39
E-mail info@exide.nl

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *