Stel uw vraag  

Expeditie Europa

Ploeger Logistics

Bezoek website

De internationaal expediteur voor Europa

Ploeger Logistics

Internationale expeditie

Ploeger Logistics verzorgt groupage vervoer en contract vervoer binnen de Benelux. Maar ook buiten de Benelux kunnen wij de logistieke regie in handen nemen. Dankzij goede samenwerking met partners over de hele wereld koppelen we een Pan-Europees netwerk van wegtransport aan andere modaliteiten als lucht- en zeevracht. De afdeling forwarding van Ploeger Logistics beschikt over specialisten die u graag verder helpen.

Transportmanagement

De specialisten van Ploeger Logistics beschikken over alle benodigde kennis en ervaring. Forwarding vraagt om uitgebreide bekendheid met de netwerken en specifieke douanekennis. Wij nemen de logistieke regie tijdens het volledige expeditie traject in handen. Als logistiek regisseur verzorgen wij de expeditie van het begin tot het eind, dus inclusief containerontgassing en de douaneafhandeling.

Forwarding in Europa

De afdeling forwarding is opgedeeld in twee regio’s:

 • Expeditie Centraal- en Oost-Europa
  Specifiek gericht op bestemmingen als Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië. Ploeger werkt in deze landen met vaste agenten. Dankzij deze samenwerking is ook de lokale distributie zorgvuldig en betrouwbaar.
 • Expeditie West-Europa
  Vooral gericht op Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk. Dankzij samenwerkingen met betrouwbare partners is dekking in deze landen gegarandeerd.

Naast expeditie in Centraal-, Oost- en West-Europa zijn er tal van andere mogelijkheden en bestemmingen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact op

Geïnteresseerd in de maatwerk logistieke concepten van Ploeger? Bent u benieuwd hoe innovatie, duurzaamheid en resultaat binnen ons familiebedrijf uw logistieke proces optimaal ontzorgen? Neem voor een persoonlijk advies contact op met één van onze medewerkers via www.ploeger.nl of 0341 – 46 65 11.

Ploeger Logistics in het kort

Ploeger ontzorgt u als klant door:

 • Onze passie voor klanten
 • Excellente dienstverlening
 • Pro-actief handelen
 • Synergievoordelen
 • Logistieke totaaloplossingen

Direct een afspraak maken voor meer informatie over expediteur Ploeger Logistics? Bel 0341 - 466 511

Adres Daltonstraat 13
Postcode 3846 BX
Plaats Harderwijk
Telefoon +31 (0)341 - 466 511
E-mail algemeen@ploeger.nl