Stel uw vraag  

TMS Software

FiLogic

Bezoek website

TMS Software van FiLogic

TMS Software

De nieuwe generatie transport management software

FiLogic is een nieuw, fris en eigenwijs TMS in de Cloud dat streeft naar eenvoudige maar complete software voor de transportsector. Geen complexe, dure implementatietrajecten, geen hoofdpijndossiers, maar gewoon aan de slag! FiLogic heeft gebruikersgemak op nummer 1 staan. Alle processen die wij in FiLogic ondersteunen moeten eenvoudig in gebruik zijn. Hoe complex het probleem ook is: voor de eindgebruiker moet het simpel zijn. Usability, noemen we dit.

Transport management systeem in de cloud

FiLogic is een compleet transport management systeem dat werkt vanuit de cloud. Wij vinden het een groot voordeel dat onze gebruikers zich geen zorgen meer hoeven te maken over het beheer en de aanschaf van servers of over nieuwe updates. Dit wordt allemaal door ons geregeld.

De belangrijkste mogelijkheden op een rij:

  • Orderregistratie
  • Transportplanning
  • Digitaal Archiveren
  • Fustadministratie
  • Online Klantenportal
  • Facturatie
  • Managementrapportages
  • Relatiebeheer
  • Beheer Stamgegevens
  • FiLogic Track & Trace app

Wanneer je gebruik maakt van FiLogic dan krijg je standaard beschikking over ons hele software pakket. Dus geen extra modules, maar een eenvoudig te gebruiken TMS waar jouw organisatie optimaal gebruik van kan maken.

Wekelijks nieuwe functionaliteit

Omdat we gebruik maken van de nieuwste software, de cloud, enthousiaste en betrokken ontwikkelaars. En omdat we hele korte lijntjes hebben met onze gebruikers kunnen wij iedere week nieuwe functionaliteit uitbrengen. Dit kan variëren van hele kleine wijzigingen of aanpassingen tot een compleet nieuwe feature.

Alles inclusief

Voor FiLogic Transport Management Software betaal je per gebruiker een vast bedrag per maand. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten exact weten wat ze aan onze software per maand of per jaar uitgeven daarom is ons maand tarief een ‘all inclusive’. Dit betekent dat alle bijkomende extra’s bij het maandabonnement zijn inbegrepen. Je betaalt dus geen implementatiekosten, niks extra’s voor additionele modules of koppelingen met andere systemen en als er behoefte aan is, krijgen jij en jouw collega’s een knoppencursus van ons. Daarnaast is ons abonnement maandelijks opzegbaar en krijg je na afloop van je abonnement – indien gewenst – jouw administratie offline tot je beschikking.

Geen maatwerk

FiLogic is een generiek TMS, dat wil zeggen dat we iedere nieuwe feature zo ontwikkelen dat in principe iedere gebruiker hier gebruik van kan maken. FiLogic is zo opgebouwd dat je eenvoudig zelf categorieën, ladingdragers, productgroepen, kentekens, toeslagen etc kan aanmaken en je simpelweg uitzet wat je niet wilt gebruiken of zien. Je deelt zelf je overzichten in met de informatie die voor jou relevant is.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 088 - 345 64 42!

Adres Hendrik Figeeweg 3F
  Werkplek 3A
Postcode 2031 BJ
Plaats Haarlem
Telefoon 088 - 345 64 42
E-mail info@filogic.nl