Stel uw vraag  

Douane-expediteur

Gaston Schul Group

Bezoek website

Douane expediteur Gaston Schul

Customs & Trade Control

Douane- en handelsadministratie

Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België toonaangevend op het gebied van douane- en overige grensoverschrijdende afhandelingen. Wij hebben op 18 logistiek strategische vervoersknooppunten onze eigen kantoren. Wij ondersteunen en adviseren u op douanegebied en handelsadministratie. Voorop staat een efficiënte regeling van in- en uitklaring van goederen inclusief de aanvraag van EUR-certificaten, Certificaten van Oorsprong en legalisaties bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast hebben wij een grote expertise in huis betreffende accijns administratie, fiscale vertegenwoordiging en het optimaliseren en digitaliseren van de diverse douaneprocessen.

Kracht van Gaston Schul Group

U wilt gaan importeren en/of exporteren? Zoekt u ondersteuning als het om douanetechnische zaken gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Gaston Schul Group is AEO-gecertificeerd, heeft alle kennis in huis over de actuele wet- en regelgeving en diverse specialisten in dienst om u te voorzien van een advies op maat.

Gaston Schul Customs & Trade Control

Wij zijn in het bezit van douane vergunningen waardoor wij u kunnen voorzien in diverse oplossingen voor opslag. Dat kan op een door u gewenste locatie maar ook bij één van onze eigen douane entrepots in Venlo, Meer of Emmerich. Daarnaast hebben we ook een AGP (Accijns Goederen Plaats) vergunning, voor niet-veraccijnsde goederen.

Vestigingen in Nederland, België en Duitsland

Gaston Schul Group is gevestigd in drie landen verspreid over diverse locaties:

  • Nederland: Venlo, Maastricht, Vlissingen, Moerdijk, Rotterdam, Oldenzaal, Veendam en Duiven
  • Duitsland: Straelen, Duisburg, Mannheim, Bremerhaven, Emmerich en Hamburg
  • België: Antwerpen en Meer

We hebben daarmee naast diverse logistieke knooppunten ook een vooraanstaande positie in de drie grootste zeehavens van West-Europa. 

Gaston Schul Group is méér dan een douanevertegenwoordiger

Naast de grote expertise als neutrale douanevertegenwoordiger hebben we diverse kennis in huis waarmee wij vakmanschap en innovatiekracht combineren met persoonlijke service. Hebt u vragen over algemene of beperkt fiscale vertegenwoordiging? Wilt u graag meer weten over accijns administratie of oorsprongsdocumenten? Of hebt u een case waarover u eens met ons wil sparren, bijvoorbeeld het koppelen van datasystemen waardoor uw douaneproces waardevoller wordt? Dan bent u bij Gaston Schul Group aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en bekijk www.gaston-schul.com.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden en op zoek naar de juiste douanevertegenwoordiger? Neem direct contact op met Gaston Schul via +31 (0)77 3246025!

Kwaliteiten van Gaston Schul

  • Neutrale douanevertegenwoordiger
  • Vooruitstrevend
  • Gedegen kennis in huis
  • Internationaal actief
  • Continuïteit, degelijk & innovatief vermogen
  • Persoonlijke samenwerking

Benieuwd hoe we uw douaneformaliteiten kunnen verzorgen? Neem contact met ons op:

Adres Groot Egtenrayseweg 23
Postcode 5928 PA
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 3246025