Stel uw vraag  

Gasmeting en meer

Gasvrij Centrale Nederland

Bezoek website

Gasmeting & Ontgassen Containers

Gasmeting en meer

Al ruim 25 jaar ervaring in het meten van gassen en dampen!

De regelgeving in Nederland is wat betreft het gasvrij maken en dus veilig lossen van containers steeds scherper geworden. Terecht natuurlijk, want de veiligheid van personen die er mee moeten werken, maar ook van consumenten die er onbewust mee te maken krijgen, staat voorop. Maar hoe wordt deze veiligheid gewaarborgd? Er zijn tal van maatregelen die het risico op lichamelijk letsel minimaliseren. De meeste hiervan zijn duidelijk omschreven en goed toepasbaar.

Risico's van gassen in een container

Maar hoe zit het met de onzichtbare risico’s? Tegenwoordig worden er tijdens transport op grote schaal gassen gebruikt ter bestrijding van ongedierte. Ook ontstaan er vaak nog productiegassen tijdens de reis, door het uitdampen van de producten. Het is zelfs mogelijk dat een combinatie hiervan een uiterst gevaarlijke concentratie oplevert. Aan deze gassen mag niemand blootgesteld worden.

Gasmeting van uw container

Dit is specialistische materie. U heeft hierbij één aanspreekpartner nodig die niet alleen zorgt dat u verantwoord werkt, maar die ook het commerciële aspect niet uit het oog verliest. Gasvrij Centrale Nederland is al vele jaren een toonaangevend bedrijf waarop u 7 dagen per week een beroep kunt doen. Onze grootste zorg is dat u veilig maar ook zo snel mogelijk weer over uw gasvrije lading en container kunt beschikken, tegen zo laag mogelijke kosten.

Gasmeting door heel Nederland en België

Met meerdere  vestigingen in Nederland en België en een uitgebreid netwerk aan gasmeetdeskundigen kunnen wij u overal bijstaan. Wij nemen samen met u het probleem ter hand. We ondersteunen u met onze “ketenaanpak” om het probleem al bij de bron te kunnen gaan tackelen. Uw veiligheid en gezondheid is bij ons in vertrouwde handen.

Op- en overslag van containers

Omdat Gasvrij Centrale Nederland u graag zo veel mogelijk “ontzorgt”, bieden wij een totaalpakket aan diensten. Dit omvat ook het opslaan van uw containers op ons speciale ontgassingsterrein dat 24 uur per dag bewaakt wordt, of het overpakken van de lading in een van onze overslagdepots.

Kennis- & adviescentrum

Omdat de regelgeving en het vakgebied zeer complex zijn en constant aan nieuwe inzichten onderhevig zijn, is het prettig dat u op een gespecialiseerd bedrijf als Gasvrij Centrale Nederland kunt
terugvallen.

We volgen de aanpassingen aan wetten en regels op de voet en proberen deze zo goed mogelijk te vertalen naar uw situatie. Verder zijn we continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe meetmethodes en ontgassingsprocedures, zodat dit sneller (maar niet minder veilig) kan verlopen.

Maar we doen meer. We kunnen u adviseren over milieuvraagstukken of ARBO-wetgeving. Onze gasmeetdeskundigen kunnen ook voor andere metingen worden ingezet, zoals bijvoorbeeld dauwpuntmetingen of explosieveiligheidsmetingen.

Opleidingen

Gasvrij Centrale Nederland heeft een schat aan specialistische kennis in huis. Het is dus ook het juiste adres om kennis op te doen. Wij verzorgen o.a. korte cursussen voor uw werknemers omtrent veiligheid en hoe te handelen bij o.a. gegaste containers.

Daarnaast leiden wij onze eigen gasmeetdeskundigen op. Gasvrij Centrale Nederland stelt hele hoge eisen aan het kennisniveau van onze gasmeetdeskundigen en dit kan extern niet bereikt worden. Onze interne opleiding gaat zeer diep in op alle facetten van ons vak. Na het afronden van de opleiding zijn onze gasmeetdeskundigen met recht “deskundig” en klaar om ingezet te worden op een breed vakgebied.

Gasvrij Centrale Nederland in het kort

  • Jarenlange ervaring op het gebied van gasmeten en ontgassen van containers
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Totaalpakket in dienstverlening
  • Uw veiligheid én zakelijk belang staan voorop
  • Zeer grote expertise tot uw beschikking

Interesse in een gasmeting of het ontgassing van uw containers? Neem direct contact met ons op:

Adres Seattleweg 7a
Postcode 3195 ND
Plaats Rotterdam (Pernis)
Telefoon 0900 - gasvrij of 010 - 429 55 92
E-mail info@gasvrijcentrale.nl