Stel uw vraag Tender selectie advies 

Meetinstrumenten en registratiesystemen

Gullimex

Bezoek website

Gullimex - Marktleider in voedselveiligheid

Meetinstrumenten en registratiesystemen

Gullimex biedt klanten de zekerheid dat alle processen voldoen aan voorwaarden en regelgeving van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. We leveren daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten. En Gullimex biedt een zeer hoog gewaarde proactieve ondersteuning via kalibratieservice en onderhoud.

EuroScan temperatuurbewaking

Gullimex biedt systemen aan van EuroScan voor temperatuurbewaking. De geavanceerde temperatuur-monitoringssystemen registreert, bewaakt en communiceert de temperatuur. Dat betekent kort gezegd, dat onze klant alle data real-time en 24/7 onder controle heeft.

Real-time het transportproces volgen

De Euroscan RX2 en TX2 vormen het fundament onder onze modulaire systeemoplossingen. In combinatie met MX-Recorders worden de data opgeslagen en verzonden voor betrouwbare real-time analyse en beoordeling. Onze klant kan het gehele transportproces exact volgen en rapporteren. En die kennis heel transparant en overzichtelijk als extra service aan zijn klant doorgeven. Zodat hij altijd van de juiste feiten op de hoogte is.

Diefstalpreventie en beveiliging

Onze klanten zoeken verder ook betrouwbare systemen voor iedere vorm van diefstalpreventie en beveiliging voor vervoer en containers. Gullimex biedt het allemaal met OptiLock™, de ultieme oplossing voor het beveiligen van commerciële voertuigen. Het elektronische ELB-lock sluit iedere container, trailer en bestelwagen echt definitief.

Partners in boordcomputers

Gullimex werkt daarnaast samen met diverse partners die gespecialiseerd zijn op het gebied boordcomputers en fleet management-oplossingen. Door koppelingen van onze apparatuur met hun systemen kunt u de algehele efficiëntie van het wagenpark verhogen.

Gullimex in het kort

  • Marktleider in voedselveiligheid
  • Meetinstrumenten en registratiesystemen uit het topsegment
  • ServiceCenter voor kalibratie en reparatie

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem direct contact met ons op via 074 - 265 77 88!

Adres Oostermaat 7
Postcode 7623 CS
Plaats Borne
Telefoon +31 (0)74 265 77 88
E-mail info@gullimex.com

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *