Stel uw vraag  

Tanktransport specialist

HOYER Nederland BV

Bezoek website

HOYER | Tanktransport

Tanktransport specialist

Specialist in transport van vloeibare goederen

De internationale logistieke onderneming HOYER behoort wereldwijd tot een van de marktleiders in het transport van vloeibare lading over de weg, per spoor en over water. Ongeacht waar de lading heen moet, HOYER brengt chemische producten, voedingsmiddelen, gas en minerale olieproducten betrouwbaar en efficiënt naar hun eindbestemming.

In ruim 70 jaar, sinds de oprichting, heeft het familiebedrijf HOYER zich ontwikkeld van een klein bedrijf tot een groep van ondernemingen met een miljardenomzet. Winstgericht maar verantwoord ondernemen en oog voor de belangen van zowel de medewerkers als het milieu, vormen de kernwaarden die HOYER tot haar succes en huidige omvang hebben gebracht.

In het toekomstige logistieke landschap zullen alleen dié logistieke dienstverleners succesvol zijn, die in staat zijn om verschillende logistieke producten tot netwerken samen te voegen. HOYER is een absolute marktleider in dergelijke geïntegreerde logistieke oplossingen. In de relatie met haar opdrachtgevers staat bij HOYER van oudsher de samenwerking als partners op basis van vertrouwen centraal.  Daar zijn de medewerkers en de leiding van de onderneming HOYER dan ook trots op.

Chemielogistiek

HOYER’s business unit Chemilog bundelt chemicaliën-ladingstromen. De logistieke dienstverlener voor vloeibare bulk ontwerpt logistieke- en transportoplossingen voor alle chemische productgroepen – zowel gevaarlijke als ongevaarlijke – voor eindbestemmingen in heel Europa. Hiervoor biedt Chemilog haar opdrachtgevers individueel op maat toegesneden transportoplossingen.

Naast het eigenlijke transport ontwikkelt Chemilog voor de chemische industrie ook logistieke totaaloplossingen. Of het nu gaat om hoogwaardige ‘specialties’ of om standaard volume-goederen, de totale goederen- en informatiestroom wordt van begin tot eind heel nauwgezet aangestuurd.

Vervoer gevaarlijke stoffen

Ongeveer 40 procent van de door HOYER vervoerde producten is gevarengoed. Het spreekt voor zich dat met deze stoffen zeer zorgvuldig wordt omgegaan. Flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid alsmede het respecteren en naleven van wettelijke voorschriften hebben bij HOYER de hoogste prioriteit. Wereldwijd. Het hoge intermodale gehalte, door de gerichte verschuiving van weg naar spoor, leidt tot een aanmerkelijk verlaagde CO2-uitstoot.

Over de HOYER Groep

HOYER is sinds 1946 als traditioneel, onafhankelijk familiebedrijf wereldwijd een van de toonaangevende logistieke dienstverleners voor vloeibare bulkgoederen. Als pure specialist beschikt de onderneming over een omvangrijke know-how voor complexe logistieke vraagstukken. In de Europese en wereldwijde vloeibare bulk logistiek worden veelomvattende oplossingen ontwikkeld en gerealiseerd voor met name de chemie, minerale olieproducten, voedingsmiddelen en gas branches. 6.000 medewerkers in meer dan 115 landen bieden de opdrachtgevers ondersteuning om in de desbetreffende markten nog succesvoller te zijn, dankzij doordachte, optimale logistieke oplossingen. HOYER beschikt over 2.700 trekkende eenheden, 3.800 opleggers, 25.000 IBC’s, 37.000 tankcontainers en talrijke locaties met depots, reinigingsinstallaties en onderhouds- en reparatiewerkplaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Oude Maasweg 44-50
Postcode 3197 KJ 
Plaats Botlek
Telefoon +31 (0)10 - 295 32 05
E-mail sjoerd.reemers@hoyer-group.com