079 - 343 66 61 Stel uw vraag Tender selectie advies 

TMS Software

Informore BV

Bezoek website

TMS Software voor verladers

TMS Software

Informore BV

Grotere verladers trekken meer en meer de regie over transportstromen naar zich toe. Informore stelt hen al meer dan 20 jaar in staat precies dat te doen met het meest volledige TMS pakket geënt op verladers. Informore is een neutrale en onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in het faciliteren van Purchase-to-Pay processen voor de logistiek. Met haar Software as a Service (SaaS) -oplossing Logistics Control Tower (L2) stelt Informore u in staat om volledige controle over uw logistieke keten te nemen met 100% connectiviteit wereldwijd.

L2 system landscape

L2 Logistics Control Tower

Implementatie van L2 kan leiden tot meer dan 50% FTE reductie (planning & financiën) en meer dan 50% beladingsgraad verbetering. Daarnaast zorgt L2 voor volledige transparantie van de supply chain en stelt het de verlader in staat,naast vervoerders, zowel de klant als het warehouse daadwerkelijk in de transportplanning te betrekken. L2 is geïmplementeerd bij grote verladers als Samsung Electronics en Akzo Nobel en bij 4PL bedrijven zoals Caroz en IDS. L2 kent geen beperkingen qua modaliteit of soort goederen en wordt aangepast aan de business logica van elke individuele klant. L2 zorgt voor verbetering van inkoopprocessen, planning en de financiën.

Ladingbundeling

De huidige trend is die van meer samenwerking tussen verladers. Om een succesvolle samenwerking mogelijk te maken is neutrale regie en een overkoepelend IT systeem met slimme functionaliteit onontbeerlijk. De L2 Logistics Control Tower bemand door een neutraal regiebedrijf brengt een succesvolle horizontale samenwerking binnen handbereik. Mede met steun van de EVO wordt momenteel een verladersplatform opgezet, dat samenwerking tussen verladers ondersteunt.

Contact

Heeft u interesse om alleen of samen met een groep andere verladers door slimme software substantiële besparingen te realiseren en uw klanttevredenheid te verhogen? Wij horen graag van u!

Voordelen Informore L2 Logistics Control Tower

  • Besparingen tot 10% van de transportkosten
  • Volledig neutraal ten opzichte van logistieke dienstverleners
  • Integreer WMS in het transport optimalisatieproces
  • Altijd overzicht van de planning, financiën, klantenservice en verkoop in één monitor
  • Maakt samenwerking tussen bedrijfsonderdelen op het gebied van inkoop en consolidatie mogelijk
  • Flexibele interfaces met ERP, vervoerders en klanten in elk formaat
  • Multi-modal en synchro-modal ondersteund
  • Geen upfront investering benodigd; cloud-based Service

Referenties

Benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op:

Adres Marathon 11-k
Postcode 1213 PG
Plaats Hilversum
Telefoon +31 (0)35 - 646 03 23
E-mail maurits.jongens@informore.com