079 - 343 66 61 Stel uw vraag Tender selectie advies 

Internationale expeditie

Intervracht Nederland BV

Bezoek website

Expediteur Intervracht Nederland BV

Internationale expeditie

Uw specialist in zee- en luchtvrachtzendingen

Intervracht is een internationale expediteur, gespecialiseerd in het organiseren van zee- en luchtvracht zendingen, zowel import als export. Door ons wereldwijde agentennetwerk zijn wij in staat om zee- en luchtvrachtzendingen over de gehele wereld, van deur tot deur te verzorgen. Met jaarlijks meer dan 10.000 zendingen zijn wij de ideale makelaar voor al uw zendingen!

Oceanfreight

Onze Oceanfreight afdeling kan voor u zowel Full Container Loads (FCL) als Less than Container Loads (LCL) organiseren. Wij bieden wekelijkse groupage containers aan, van en naar de USA met een transittijd van 21 dagen tot aan eindbestemming. Voor China is de transittijd tot aan eindbestemming 41 dagen.

Airfreight

De Airfreight afdeling staat 24/7 voor u klaar. Wij bieden meerdere keren per week geconsolideerde luchtvrachtzendingen van en naar onder andere de VS, China en Zuid Afrika. Intervracht biedt zowel airport to airport als door to door service aan. De afhandeling van de luchtvrachtzendingen vindt plaats in onze eigen Airfreight Handling Facility in Zevenaar en in Nieuw-Vennep vlakbij de luchthaven Schiphol. Intervracht is AEO en ISO gecertificeerd, IATA luchtvrachtagent en lid van de FENEX.

Customs formalities

Intervracht is een volledige douane agent, d.w.z. alle douane technische formaliteiten omtrent uw zendingen worden in eigen beheer afgehandeld. Daarnaast beschikken wij via Sagitta over een EDI verbinding met de Nederlandse douane zodat import- en exportaangiftes op elk gewenst moment en op elke plek in Nederland kunnen worden uitgevoerd.

Container Freight Station

Intervracht beschikt over een eigen Container Freight Station (CFS) in Zevenaar, waar onze medewerkers alle zeevracht gerelateerde fysieke activiteiten verrichten. Dagelijks worden hier LCL containers uit China en van en naar Amerika volledig in eigen beheer afgehandeld. In het CFS worden daarnaast Value Added Logistics (VAL) services verricht, zoals warehousing, orderpicking, labeling, inspectie, (her)verpakken, in- en uitslag, ondersteund door een modern Warehouse Mangement System.

Oplossing op maat

Dankzij onze uitgebreide kennis, ervaring en betrouwbare wereldwijde connecties weet Intervracht voor elke uitdaging een professionele oplossing te bieden. Wij bieden maatoplossingen voor uw logistieke vraagstukken. Kwaliteit, flexibiliteit, service en betrouwbaarheid zijn hierbij leidend!

Intervracht in het kort:

 • Oceanfreight / Airfreight
  LCL / FCL / Groupage
  Wereldwijd agentennetwerk (WPA)

  IATA agent, AEO/ISO gecertificeerd, FENEX lid
  Getrainde werknemers
 • Warehousing
  - Opslag
  - VAL services
  - Handling in / handling out
 • Douane
  Douaneformaliteiten
 • Trucking
  Europese distributie
 • Projects
  ​- Maatoplossing voor uw logistieke vraagstukken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op met ons op!

Adres Kervel 2
Postcode 6942 SC
Plaats Didam
Telefoon +31 (0)88 - 319 04 30
E-mail sales@intervracht.nl