Stel uw vraag  

Containers en platen

Kapo B.V.

Bezoek website

Verkoop & verhuur Deense containers en platen

Containers en platen

Leverancier Deense karren en toebehoren

Kapo heeft de productie van Deense karren, platen, opzetstukken en toebehoren volledig in eigen beheer en is gegroeid tot een van de grotere leveranciers. Wekelijks komen er zeecontainers met goederen binnen, waardoor Kapo gunstige tarieven en een zeer snelle service biedt. Op maat en naar de wensen van de klant fabriceert Kapo karren en containers voor allerlei branches. Er wordt uitsluitend geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Kapo levert voornamelijk aan de groothandel en aan de grotere exporteurs. Kapo is gelegen naast Lievaart Transport, een zusteronderneming, en beschikt hiermee over een groot wagenpark. Bestellingen kunnen zodoende snel geleverd worden.
Kapo verkoopt en verhuurt Deense karren / CC-Containers en DC-Containers, Retailcontainers, Halve Denen en Showframes. Neemt u contact met ons op voor een snelle service en levering.

Verkoop en verhuur

Kapo heeft zich gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Deense karren en benodigde toebehoren en tevens de verkoop van verleng- en opzetstukken, zowel metaal als plastic. Kapo beschikt over veel opslagruimte en daardoor over een grote voorraad. Leveringen worden dan ook te allen tijde gegarandeerd. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct vanuit het productieland de container op uw bedrijf te laten komen, om zodoende de beste prijs te kunnen genereren. Vraag naar de mogelijkheden.

Kapo B.V. in het kort

  • Verkoop en verhuur van Deense karren
  • Wij importeren zelf uit China
  • Wekelijks zeecontainers met goederen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Jogchem van der Houtweg 84
Postcode 2678 HA
Plaats De Lier
Telefoon +31 (0)174 - 63 85 77
E-mail info@kapo.nl