Stel uw vraag  

Koeltransport

Koeltrans Angeren BV

Bezoek website

Koeltrans Angeren BV | Koeltransport

Koeltransport

Temperaturen van -20 tot +20 graden

Koeltrans Angeren BV is een jonge maar zeer dynamische transportpartner. Ondanks dat we in 2010 begonnen zijn, is de transportwereld ons zeker niet vreemd. Onze specialiteiten zijn geconditioneerde transporten van en naar Duitsland, met dagelijks vertrek. In verschillende temperaturen van -20 tot +20 graden, maar ook voor transporten die bijvoorbeeld naar Frankrijk of Zwitserland gaan kunt u bij ons terecht.

Wagenpark met temperatuurbewaking

Wij werken met een wagenpark van 20 trekker-oplegger combinaties allen voorzien van laadklep, GPS en goede gemotiveerde Nederlandse of Duitse chauffeurs. Ook hebben we in alle auto’s 24/7 temperatuurbewaking. Wij kunnen u te allen tijde de exacte temperatuur van de trailer doorgeven. In bepaalde seizoenen werken we met vaste charters die dezelfde maatstaven hanteren als wij.

Flexibiliteit, continuïteit en het altijd net iets beter willen doen dan de ander, daar staan we voor! 7 dagen in de week 24 uur per dag!

Uw partner voor geconditioneerd transport

Uw product verdient alle aandacht. Perfecte condities; schone laadruimtes, goed geconditioneerd. De temperatuur in de laadbakken wordt continu gecontroleerd en geregistreerd door middel van sensoren in de laadbak. Doordat onze auto’s zijn uitgerust met boardcomputers gekoppeld aan deze temperatuur bewaking kunnen we u ieder moment van de dag van de juiste informatie voorzien. Ons ervaren team begeleidt uw product met zorg naar uw klant!

Plantentransport is onlosmakelijk verbonden met emballage handelingen, ook hierin zijn we ervaren. De emballage administratie wordt consequent bijgehouden in ons systeem. De aantallen CC karren, platen en opzetters worden nauwkeurig geregistreerd en geruild. Voor u als exporteur houden wij dus ook een fustadministratie bij.

Kwaliteit & kwantiteit

Voor ons is kwaliteit vanzelfsprekend en kwantiteit geen probleem. Door onze ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Wij streven naar perfectie en zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger.

Diensten

 • Geconditioneerd groepage dienst en complete ladingen van en naar Duitsland
 • Dagelijkse vertrekken naar Ruhr, Frankfurt, Mannheim, Nürnberg, Stuttgart, München
 • Geconditioneerd vervoer naar Frankrijk
 • Geconditioneerd vervoer naar Zwitserland
 • Vervoer van en naar diverse beurzen / messe

Producten

 • Vervoer van groente en fruit
 • Vervoer van bloemen en planten
 • Vervoer van diepvriesproducten
 • Vervoer van verse goederen
 • Vervoer van beursmaterialen
 • Vervoer van overige niet geconditioneerde producten

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via 026 - 325 24 07.

Adres Lodderhoeksestraat 11
Postcode 6687 LR
Plaats Angeren
Telefoon 026 - 325 24 07
E-mail info@koeltrans.nl