Stel uw vraag  

Totaalleverancier Intern Transport

Koenen Intern Transport B.V.

Bezoek website

Totaalleverancier voor uw intern transport

Koenen Intern Transport

Logistieke totaalaanbieder intern transportmaterieel

Koenen Intern Transport is al meer dan 40 jaar een logistieke totaalaanbieder en is het adres voor heftrucks, magazijntrucks, reparatie, onderhoud, BMWT-keuringen, vloerreinigingstechniek, logistiek advies, magazijnsystemen tevens verzorgen wij opleidingen t.b.v. het heftruckcertificaat. Onze kernwaarden zijn: Kwaliteit, Expertise, Resultaatgericht

Uw partner voor de inrichting van uw logistieke proces

We leveren kwalitatief hoogwaardige producten, ondersteund door professionele en complete dienstverlening. Hiermee kunt u een flinke efficiency verbetering realiseren in het logistieke proces van uw bedrijf. Een besparing op uw operationele kosten voor interne logistiek is altijd het uitgangspunt bij ons advies. Maak kennis met onze organisatie en ervaar hoe onze expertise leidt tot resultaten. Wij zijn een partner die u bijstaat bij de inrichting van uw logistieke proces, waarop u kunt vertrouwen en zich comfortabel bij voelt. Dit betekent dat wij de juiste producten combineren met onze expertise en daarmee het resultaat op het gebied van intern transport en logistiek verbeteren, in de breedste zin van het woord.

Onze producten en diensten

 1. Heftrucks
 2. Magazijntrucks
 3. Magazijninrichtingen
 4. Vloerreinigingstechniek
 5. Speciaal machines
 6. Verhuur
 7. Opleidingen
 8. BMWT veiligheidskeuring

Verhuur vorkheftrucks of magazijntrucks

Indien u geen vorkheftruck of magazijntruck wilt kopen is huren een alternatief. Wij hebben ons ontwikkeld tot een dienstverlener die u alle zorgen voor het beheer van intern transport machines uit handen neemt. Of het nu gaat om het opvangen van knelpunten binnen uw bedrijfsactiviteiten, het overbruggen van seizoensgebonden piekperiodes, of het huren van een truck voor enkele uren, dagen of weken in onze uitgebreide huurvloot vindt u altijd de juiste truck. Als logistiek totaalaanbieder kunnen wij u kundig en professioneel advies geven op gebied van leasing en rental.

Service en onderhoud van uw intern transportmaterieel

Koenen Intern Transport verzorgt een compleet service en onderhoudsprogramma. Wij repareren en onderhouden alle merken. Daarnaast kunnen wij uw machines BMWT keuren. Incl. NEN 3140 keuring van uw batterij(en ) en lader(s). Bekijk hier ons BMWT-Keur certificaat. Service en onderhoud zijn de essentiële elementen voor de levensduur van uw machines. Daarom draagt Koenen Intern Transport zorg voor een snelle, efficiënte en betrouwbare service, waardoor stilstand en kosten tot een minimum worden beperkt. Vanuit 6 servicepunten kunnen wij u een 24-uurs service aanbieden.

Periodiek onderhoud is essentieel

Om gewaarborgd te zijn van een veilige werking en een optimale conditie van uw machines is periodiek onderhoud essentieel. Om u van alle zorgen te verlossen, kunnen wij u onder andere de volgende onderhoudsvormen aanbieden:

 • Preventief onderhoud
 • All-in onderhoud excl. Materialen
 • Full-service onderhoud incl. materialen
 • Veiligheidskeuringen

De preventieve en eventuele correctieve werkzaamheden alsmede de veiligheidskeuringen worden bij u ter plaatse uitgevoerd door uitstekend geschoolde servicemonteurs / keurmeesters.

Veiligheidscertificaat “Veilig werken met de heftruck”

Dit certificaat wordt alom gewaardeerd in het bedrijfsleven en bij de overheid door de praktische waarde. Het heeft erkenning in het kader van de A.1. 14, 17 en Arbo-wet. De meeste bedrijven kiezen voor dit certificaat omdat het een brede erkenning geniet. De geldigheid van dit certificaat is 5 jaar. Koenen Intern Transport kan uw personeel opleiden tot gecertificeerde heftruckchauffeurs. Daarmee voldoet u aan de eisen van zowel uw verzekeringsmaatschappij als de Arbo. De heftruck training kan worden verzorgd bij ons bedrijf in Soest, maar kan desgewenst ook op locatie worden gegeven. Het certificaat dat 5 jaar geldig is, kan binnen een dagdeel afgerond worden en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Per keer kunnen maximaal acht personen deelnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel 035 - 602 34 00!

Adres Koningsweg 6-A
Postcode 3762 EC
Plaats Soest
Telefoon 035 - 602 34 00
E-mail info@koeneninterntransport.nl