Stel uw vraag  

Magazijnsystemen

Reesink Logistic Solutions B.V.

Bezoek website

Magazijnsystemen

Reesink Logistic Solutions B.V.

We Keep Your Warehouse Moving

Met meer dan 40 jaar ervaring is Reesink Logistic Solutions, één van de toonaangevende aanbieders van magazijnkranen en complete magazijnsystemen in binnen- en buitenland.

Complete logistieke oplossingen

Uw magazijn vraagt om een totaaloplossing die past bij uw wensen en eisen. Wij zijn uw one-stop-shop in warehousing: alle onderdelen van uw warehouse worden in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geleverd. Van eenvoudig standaard tot en met complexe magazijnsystemen, van standaard pallets tot de handling van speciale lasten, automatisch of manueel en van normaal tot geconditioneerd (-30°C).

AutoStore

Als het gaat om de opslag en orderpicking van kleingoed, is AutoStore het aangewezen systeem. Dit volledig gerobotiseerde systeem biedt een ruimtebesparing tot wel 60% en is zeer eenvoudig opschaalbaar op het vlak van opslagvolume en snelheid.

Modernisering (retrofit) magazijnsystemen

Door de jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, constructie, installatie en onderhoud van magazijnsystemen is Reesink Logistic Solutions ook uw partner waar het gaat om modernisering (retrofit) van bestaande systemen.

De logistiek slaapt nooit!

Onze service- en onderhoudsafdelingen zorgen voor een uitstekende instandhouding van uw magazijnsysteem. Mocht er desondanks toch een storing plaatsvinden, dan zorgt onze 24/7 helpdesk en storingsdienst er voor dat problemen snel en adequaat worden opgelost.

Bezoek website...

Reesink Logistic Solutions B.V. in het kort

  • Specialist in magazijnautomatisering
  • Optimalisering bestaande systemen
  • AutoStore
  • Software
  • Onderhoud, BMWT keuring en service

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem direct contact met ons op via +31 (0)313 - 47 86 00!

Adres Impact 50
Postcode 6921 RZ
Plaats Duiven
Telefoon +31 (0)313 - 47 86 00
E-mail info@reesinkls.com

Bezoek website...