Stel uw vraag  

Overslag bulk/stukgoed

Maja Stuwadoors Groep

Bezoek website

Maja Stuwadoors

Overslag bulk/stukgoed

Specialist in overslag van bulk en stukgoed!

Sinds 1972 is Maja Stuwadoors een begrip in de wereld van de overslag. Ons familiebedrijf onderscheidt zich door flexibiliteit, snelheid en een compacte organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt de organisatie met veel passie voor het stuwadoorsvak aangestuurd. Sfeer, vrijheid en korte lijnen zijn kenmerkend voor ons team van ruim 35 goed opgeleide en gedreven medewerkers.

Overslag agribulk

Maja verzorgt de overslag van agri-producten, zowel gewogen als ongewogen. Maja is ISO 9001 en GMP+ gecertificeerd voor de overslag van zowel menselijke als dierlijke consumptiegoederen. Snelheid, flexibiliteit, schoon en nauwkeurig zijn onze kernwaarden

Overslag energieproducten

Een groeiende markt is die voor energieproducten, gezien er steeds meer energie wordt verbruikt en locale bronnen uitgeput of niet efficiënt gewonnen kunnen worden. De import van kolen en biomassa groeit gestaag. Maja is ook in deze markt thuis en verzorgt voor verschillende klanten de overslag van kolen en houtpellets, maar ook andere vaste biobrandstoffen.

Overslag mineralen

Maja behandelt voor verschillende klanten een zeer divers pakket aan mineralen, zoals witte mineralen waaronder kunstmest, talk en dolomiet. Maja hanteert scherpe richtlijnen voor onderhoud en reiniging van materieel om vermenging met andere stoffen te voorkomen.

Overslag schroot

Maja beschikt over de juiste know how en uitrusting om schroot snel en schadevrij te laden en te lossen.

Overslag stukgoed

Maja Stuwadoors heeft veel ervaring met op- en overslag van stukgoed, big bags, coils, papier et cetera. Dankzij onze ruime en gevarieerde vloot van zelfvarende drijfkranen en ons ervaren personeel zorgen wij voor een snelle en efficiënte lossing van uw goederen.

Verhuur drijvende kranen

Maja Stuwadoors verhuurt haar kranen ook op uurbasis aan bijvoorbeeld scheepsagenten. Onze kranen worden ingezet bij het overzetten van zware ladingen, zoals bijvoorbeeld scheepsschroeven of machineonderdelen.

Certificering

Naast de overslag van kolen en mineralen verzorgt Maja ook de overslag van mengvoeders en granen voor zowel menselijke als dierlijke consumptie. Maja is hiervoor 'Good Manufacturing/Managing Practice' (GMP+) en ISO 9001 gecertificeerd. Hiermee wordt gewaarborgd dat er voldaan wordt aan alle wettelijke voorschriften zoals reiniging van laadruimtes, verzorging van de vracht en de officiële controles.

Maja Stuwadoors in het kort

  • Jarenlange ervaring op het gebied van overslag van stuk- en bulkgoederen
  • Overslag van agribluk, energieproducten, mineralen. schroot en stukgoed
  • Verhuur van drijvende kranen
  • Gevestigd in Amsterdam en Rotterdam
  • ISO 9001, BLU CODE, GMP+ gecertificeerd

Bel ons op telefoonnummer 020 - 684 21 94.

Adres Pier Azië 10
Postcode 1013 BT
Plaats Amsterdam
Telefoon (020) 684 21 94
E-mail info@majastuwadoors.nl