Stel uw vraag  

De oplossing voor elke vervoersvraag

MAN Truck & Bus b.v.

Bezoek website

Mobiliteitsoplossingen? Wij zijn uw MAN

MAN Truck & Bus b.v.

Als het om mobiliteitsoplossingen en uitstekende service gaat zijn wij uw MAN. Voor elke (weg)vervoersvraag heeft MAN Truck & Bus een passend antwoord in huis. Wij leveren vrachtwagens voor langeafstands- en distributieverkeer en zijn marktleider in trucks voor bouw- en tractieverkeer. Daarnaast zijn wij met de komst van de MAN TGE een full-range aanbieder geworden van bedrijfswagens tussen 3 en 50 ton.

Efficiënt, duurzaam en lage TCO.

Hoe breed ons aanbod ook is, een ding hebben alle voertuigen gemeen: de merkwaarden van MAN. Die treft u in al onze trucks, bestelwagens en bussen aan. MAN Truck & Bus AG in Duitsland maakt (sinds 1758) uitsluitend producten die efficiënt zijn, afnemers en gebruikers enthousiast maken en naadloos aansluiten bij de wensen van de klant. Door de nadruk te leggen op efficiëntie zijn de voertuigen van MAN betrouwbaar, duurzaam, maximaal inzetbaar en hebben ze stuk voor stuk een lage total cost of ownership (TCO).

Uitgebreid servicenetwerk.

De schone techniek, het lage gewicht van onze trucks en de aantoonbaar gunstige gebruikskosten hebben al veel ondernemers overtuigd. Volgt u hun voorbeeld? MAN Truck & Bus heeft een uitgebreid servicenetwerk. Met in totaal 33 service vestigingen verdeeld over heel Nederland is er altijd een servicepunt in de buurt.

MAN eTruck wint award

MAN heeft met zijn eTruck de European Transport Award for Sustainability gewonnen. De award wordt tweejaarlijks door het Duitse vakblad Transport toegekend aan bedrijven die zich hebben ingespannen om een winstgevende bedrijfsvoering te koppelen aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu. MAN won de award in de truck star-categorie met het MAN eMobility concept, voor de ontwikkeling en het testen van elektrische vrachtwagens.

MAN Truck & Bus b.v.

Wilt u meer informatie over de producten van MAN óf een proefrit maken, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Adres Zuiderinslag 14
Postcode 3833 BP
Plaats Leusden
Telefoon 033 - 285 21 00
E-mail info@man-trucks.nl