Stel uw vraag Tender selectie advies 

Bedrijfsdeuren en docking

Novoferm Nederland B.V.

Bezoek website

Bedrijfsdeuren en docking,
service & onderhoud op maat

Novoferm Nederland B.V.

Toe- en uitgangen in vele vormen

Al meer dan dertig jaar is Novoferm specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en de woningbouw. Met een ruime keuze uit diverse uitvoeringen, afwerkingen, bedieningen en inbouwmogelijkheden krijgt u altijd een op maat gesneden oplossing.

Naast industriële, tochtwerende en brandwerende deuren produceert Novoferm een compleet programma aan dock equipment. Onze moderne levellers en shelters staan garant voor het vlot en tochtvrij laden en lossen van vrachtwagens.

Service

Naast het leveren en monteren van industriële deuren en docking producten staat de service afdeling paraat om storingen te verhelpen, schades te repareren en het preventieve onderhoud te verzorgen. Omdat elke bedrijfssituatie anders is, kan het onderhoud op maat geregeld worden.

NovoSeal – de maatwerk shelter voor bestelbussen

Een bijzonder product van het dock equipment is de maatwerk shelter met verstelbaar horizontaal kussen de NovoSeal VS 250.

De sterk groeiende verkoop via het internet leidt tot veel meer vraag naar bestelbussen voor de binnensteden. Meestal vervoeren die busjes pakketten die zeer zorgvuldig behandeld moeten worden. Al die bestelbussen hebben vele verschillende contouren en anders scharnierende deuren. Dat vraagt om flexibel instelbare shelters. De NovoSeal VS 250 kan optimaal aan die eisen voldoen.

Productvoordelen

 • Speciaal ontwikkeld voor bestelbussen
 • Handmatig verschuifbare horizontale kussens
 • Lamellenkussen voor perfecte zijdelingse afdichting
 • Standaard regenafvoer
 • Ideaal voor cross-docking

Novospeed Thermo; de snelle ‘alles in één’ buitendeur

Traditioneel worden deuropeningen vaak voorzien van twee deuren waarbij de eerste bedoeld wordt voor nachtafsluiting en de tweede voor gebruik overdag. De nieuwe NovoSpeed Thermo maakt de toepassing van een snelroldeur achter de overheaddeur of roldeur overbodig. Een investering die zich snel terugverdient dus!

De NovoSpeed Thermo is een eigentijdse innovatie die nauwelijks ruimte in neemt dankzij het innovatieve spiraal wind-up systeem. De deur wordt niet gevouwen,maar als het ware opgerold op een wijze die voorkomt dat de panelen contact met elkaar maken. Dit voorkomt deurslijtage.

Energiebewust

Op energiekosten valt eenvoudig te besparen door deuren snel te openen en weer te sluiten. De NovoSpeed Thermo opent meteen snelheid van 1,1 m/s (afhankelijk van het toegepaste railsysteem en het deuroppervlak). Een NovoSpeed Thermo is de ideale oplossing in gebouwen waarde structurele plafond constructie onvoldoende ruimte biedt voor een sectionaaldeur. Ook verkrijgbaar als S600 versie, met horizontale rails in plaats van een spiraal.

Novoferm bedrijfsdeuren en garagedeuren

Industriële producten

 • Snelroldeuren en tochtdeuren
 • Roldeuren en sectionaaldeuren
 • Laad- en lossystemen
 • Brandwerende deuren en puien

Woningproducten en stalen deuren

 • Garagedeuren
 • Stalen deuren
 • Toegangsdeuren parkeerruimten
 • Vlieringtrappen en dakluiken
 • Carports

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via het formulier op deze pagina of onderstaande gegevens:

Bezoekadres
Adres Industrieweg 9
Postcode 4181 CA
Plaats Waardenburg
   
Postadres
Adres Postbus 33
Postcode 4180 BA
Plaats Waardenburg
   
Telefoon 0418 - 65 47 00
E-mail industrie@novoferm.nl