Stel uw vraag Tender selectie advies 

Transport en logistiek

Oegema Int. Transport

Bezoek website

Transportbedrijf

Transport en logistiek

Oegema Int. Transport BV

Bent u op zoek naar een logistieke partner die met u meedenkt, dan biedt Oegema Int. Transport BV haar diensten aan. Oegema Int. Transport BV is een modern nationaal georiënteerd transportbedrijf dat als team streeft naar een langdurige samenwerking met u,
volgens het principe “afspraak = afspraak“.

Bij ons treft u korte lijnen aan, waardoor er snel en adequaat op uw wensen kan worden gereageerd.

Onze logistieke diensten

Kenmerkend aan onze dienstverlening is de langdurige relatie met onze klanten. Uw eigen team wordt ijzersterk met ons als logistiek meedenkers. U kunt zich concentreren op uw core-business want wij zorgen ervoor dat het transport vlekkeloos verloopt.

Dedicated transport

Voor een aantal klanten verzorgen wij het gehele transport volgens hun specifieke voorwaarden en wensen. Dit kan zijn door de aard van hun goederen of het materieel waarmee de goederen vervoerd moeten worden.

Volumetransport

Door middel van speciaal ontwikkeld transportmaterieel zijn wij in staat om lading tot een volume van 260 CBM samen te persen tot een normale zending.

Meubeltransport

Voor een plaatselijke bedden- en matrassenproducent verzorgen wij de totale distributie in Nederland. Hiervoor beschikken wij over deskundig personeel, transportmaterieel en hulpmiddelen waardoor we met de beste zorg kwetsbare producten op de plaats van bestemming afleveren.

Palletdistributie

In samenwerking met Oegema Transport Dedemsvaart zijn wij in staat om 24 uurs palletdistributie in Nederland te verzorgen.

Oegema Int. Transport BV in het kort

  • Dedicated Transport
  • Volumetransport (gespecialiseerd tot wel 260 cbm)
  • Meubeltransport Nederland
  • 24 uurs Palletdistributie Nederland
  • ISO 9001-2008 gecertificeerd

Zoekt u transport op maat? Neem dan direct contact met ons op voor uw mogelijkheden:

Adres Molenweg 8
Postcode 9231 HS
Plaats Surhuisterveen
Telefoon 0512-  36 21 15
E-mail info@oegema.nl