Stel uw vraag Tender selectie advies 

Transport en logistiek

Oegema Transport Dedemsvaart

Bezoek website

Internationaal Transportbedrijf Dedemsvaart

Transport en logistiek

Oegema Transport Dedemsvaart B.V.

Oegema Transport Dedemsvaart B.V. is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf dat logistieke diensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij in samenwerking aan het best mogelijke werken.

Bijna 100 jaar levert ons bedrijf een grote variatie aan transporten. In samenspraak met de klant proberen wij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. Als gevolg van doorlopende innovatieve investeringen in organisatie, materieel en personeel.

Binnen ons bedrijf werken wij met circa 460 medewerkers op een collegiale wijze samen. Als bedrijf hechten we aandacht aan het welzijn van elkaar en het ons-kent-ons gevoel. Mede omdat we hiermee uiteindelijk onze klant een dienst bewijzen!

Onze logistieke diensten

Kenmerkend aan onze dienstverlening is dat de klantwensen altijd voorop staan. Klanten moeten bij ons het gevoel hebben dat we ten alle tijden voor ze klaar staan. Binnen onze organisatie onderscheiden we een aantal transportsoorten;

Distributie

We bieden 24 uurs palletdistributie aan in Nederland, het grens gebied in Duitsland, en België. Zuid België en Luxemburg bereiken we meestal binnen 36 uur, en gegarandeerd binnen 48 uur.

Distributie Noord - Oost Nederland

De afdeling distributie Noord heeft dezelfde kenmerken als de afdeling distributie. Alleen kunt u hier de data van uw goederen tot 23:00 uur aanleveren en kunt u uw fysieke goederen nog tot 05:00 uur aanleveren in Dedemsvaart.

Transport bouwmaterialen & Bouw gerelateerd

Deze afdeling regelt het transport van bouwmaterialen en betonplaten. Dit transport geschiedt door middel van speciale auto-laadkranen met stenenklem of meeneemheftruck. Door heel het land en ook daarbuiten kan je onze wagens met bouwmaterialen zien rijden.

Nachtdistributie

Voor onder andere Selektvracht voert Oegema Transport een belangrijk deel uit van de nachtelijke belevering aan de depots. Voor dit transport gelden strikte eisen en functioneert Oegema Transport als een overslagcentrum voor dit zogenaamde “Landelijk Net”.

Klant specifiek transport

Onder deze afdeling vallen transporten die met bijzonder materiaal uitgevoerd worden, transporten met bijzondere behandeling of transporten die extra aandacht behoeven van een dedicated planner.

Tweemans distributie

De afdeling tweemans meubeldistributie verzorgt het transport van o.a. meubelen, slaapkamermeubels, witgoed etc. in de regio postcode 6800 t/m 9999. Gezien het formaat van de goederen voeren wij deze opdracht uit met twee personen op een vrachtwagen. Voor deze transporten bieden wij een uitgebreide service aan op het gebied van installatie, uitpakken, pinnen etc.

Internationaal transport

Sinds een groot aantal jaren verzorgen wij het transport naar vrijwel alle landen in Europa. Door onze jarenlange ervaring hebben we een betrouwbaar netwerk gevormd met diverse partners om zo onze relaties voor de meest voorkomende vraagstukken van dienst te kunnen zijn, daarnaast hebben wij onze eigen vestiging in Brno, Tsjechië.

Forwarding

Onze afdeling forwarding verzorgt alle transporten, die wij niet met ons eigen wagenpark kunnen verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we nagenoeg voor elk transportvraagstuk een oplossing aandragen en van A tot Z voor u regelen. Hierin zijn we niet beperkt tot louter vervoer over de weg maar kunnen wij een scala aan oplossingen aandragen zoals intermodaal, Sea & Ocean alsmede luchtvrachten.

Warehousing

Met de uitgebreide capaciteit van indoor (10.000 m2) en outdoor (20.000 m2) opslagmogelijkheid is Oegema Transport in staat een integrale logistieke partner te zijn. Voor onze klanten zijn wij in staat om een totale transport oplossing inclusief opslag te bieden.

Oegema Transport Dedemsvaart BV in het kort

  • 24 uurs palletdistributie Nederland, grensgebied in Duitsland, Luxemburg en België
  • 24 uurs fijnmazige palletdistributie Noord-Oost Nederland
  • Bouwmaterialen transport
  • Klantspecifiek transport
  • Nachtdistributie
  • Pakketdistributie
  • Nachtdistributie auto onderdelen
  • Tweemans-Meubeldistributie

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden:

Adres Pascalstraat 32
Postcode 7701 SE 
Plaats Dedemsvaart
Telefoon 0523 - 61 20 39
E-mail info@oegematransport.nl