Stel uw vraag  

Transport en distributie

Peeters Vervoercentrale

Bezoek website

Peeters Vervoercentrale Amsterdam

Transport en distributie

Peeters Vervoercentrale

Peeters Vervoercentrale is al sinds jaar en dag een bekend gezicht op de Nederlandse wegen. Sinds onze oprichting in 1964 zijn wij uitgegroeid tot een modern en kwaliteitsgericht bedrijf. De aspecten klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en liefde voor het vak zijn in al die jaren nog steeds de sleutel tot ons succes. Natuurlijk zitten wij niet stil en werken we tegenwoordig met de modernste materialen om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Peeters Vervoercentrale is gespecialiseerd in het vervoeren van pallets en stukgoed in de ruimste zin van het woord. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een 24-uurs aflevertermijn garanderen in heel Nederland. Uiteraard kunnen wij ook voor uw internationale zendingen u van dienst zijn.

Sinds 2016 is Peeters vervoercentrale onderdeel van de VSDV Groep

(Stads/regio) Distributie

Peeters Vervoercentrale is al jaren geleden gestart met een milieuvriendelijke vorm van stadsdistributie in de Amsterdamse binnenstad. Uw goederen zullen middels o.a. 100% elektrisch aangedreven vrachtwagens bezorgd worden bij uw afnemers. Deze voertuigen mogen overal binnen de stadsring komen. Hiernaast beschikken wij over een tiental vrachtwagens met minimaal Euro 5 motoren en allen voorzien van laadklep. Door ons moderne wagenpark ondervinden wij geen problemen binnen de milieuzones.

Wij beperken ons niet alleen tot Amsterdam. Wij bieden u ook een oplossing voor uw zendingen naar andere binnensteden waaronder Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Alkmaar, Zaandam en Hoorn.

Distributie Benelux

We bieden 24-uurs distributie aan in Nederland en een groot deel van België.

Same day delivery service

Binnen de postcoderegio 1000 t/m 2500 en 3400 t/m 3900 (West & Midden Nederland m.u.v. Texel) bieden wij de mogelijkheid voor een Same Day Delivery Service.

Vanuit onze HUB in het Westelijk havengebied van Amsterdam vertrekken dagelijks circa 60 routes naar deze postcodes.  Indien u van deze service gebruik wilt maken neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kijk op onze website; www.peetersvervoercentrale.nl

Peeters Vervoercentrale in het kort

  • Vervoer pallets en stukgoed
  • 24-uurs aflevertermijn
  • Milieuvriendelijke stadsdistributie Amsterdam
  • Same Day Delivery Service
  • Internationaal transport
  • Opslagruimte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct contact met ons op:

Adres Beiraweg 5
Postcode 1047 HN
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 - 587 96 00
E-mail info@peetersvervoercentrale.nl