Stel uw vraag Tender selectie advies 

Transport en distributie

Peeters Vervoercentrale

Bezoek website

Peeters Vervoercentrale Amsterdam

Transport en distributie

Peeters Vervoercentrale

Peeters Vervoercentrale is al sinds jaar en dag een bekend gezicht op de Nederlandse wegen. In de afgelopen 45 jaren zijn wij uitgegroeid tot een modern en kwaliteitsgericht familiebedrijf met circa 40 medewerkers. De aspecten klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en liefde voor het vak zijn in al die jaren nog steeds de sleutel tot ons succes. Natuurlijk zitten wij niet stil en werken we tegenwoordig met de modernste materialen om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Peeters Vervoercentrale is gespecialiseerd in het vervoeren van pallets en stukgoed in de ruimste zin van het woord. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een 24-uurs aflevertermijn garanderen in heel Nederland. Uiteraard staan wij ook voor uw internationale zendingen tot uw beschikking.

Stadsdistributie Amsterdam

Peeters Vervoercentrale is gestart met een milieuvriendelijke vorm van stadsdistributie in de Amsterdamse binnenstad. Uw goederen zullen middels o.a. een 100% elektrisch aangedreven vrachtwagen bezorgd worden bij uw afnemers. Dit voertuig, een Smith Newton vrachtauto, mag overal binnen de stadsring komen. Hiernaast beschikken wij over een tiental vrachtwagens met minimaal Euro 5 motoren en allen voorzien van laadklep. Door ons moderne wagenpark ondervinden wij geen problemen binnen de milieuzones.

Wij beperken ons niet alleen tot Amsterdam. Wij bieden u ook een oplossing voor uw zendingen voor de binnenstad van Alkmaar, Zaandam en Hoorn.

Distributie

We bieden 24-uurs palletdistributie aan in Nederland en een groot deel van België. Het zuiden van  België, Luxemburg en het Noorden van Frankrijk bereiken we in 48 uur.

Regio distributie voor vervoerders
(Same Day Delivery Service)

Binnen de postcoderegio 1000 t/m 2500 en 3400 t/m 3900 (West & Midden Nederland) bieden wij de mogelijkheid voor een Same Day Delivery Service. Kijk voor meer informatie op www.stadsdistributie-amsterdam.nl.

Internationaal transport

Bij Peeters Vervoercentrale kunt u ook terecht voor al uw import- en exportzendingen binnen Europa. Wij onderscheiden ons door een sterke persoonlijke dienstverlening. Met een betrouwbaar netwerk is Europese distributie voor ons geen enkel probleem. Wij zijn in staat zowel groupage als complete ladingen te vervoeren hoe en wanneer u dat wilt. Over weg, water en door de lucht, alles is mogelijk op het gebied van transport.

Opslag

Opslag, orderpicking, transport en het voeren van de bijbehorende voorraadadministratie behoort ook tot de mogelijkheden bij Peeters Vervoercentrale. Hiervoor staan goed geoutilleerde ruimtes ter beschikking.

Peeters Vervoercentrale in het kort

  • Vervoer pallets en stukgoed
  • 24-uurs aflevertermijn
  • Milieuvriendelijke stadsdistributie Amsterdam
  • Same Day Delivery Service
  • Internationaal transport
  • Opslagruimte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem direct contact met ons op:

Adres Gyroscoopweg 4
Postcode 1042 AB 
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 - 587 96 00
E-mail info@peetersbv.nl

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *