Stel uw vraag  

Weegapparatuur

Precia-Molen Nederland B.V.

Bezoek website

een oplossing voor ieder weegvraagstuk

PRECIA-MOLEN Nederland B.V.

Precia-Molen heeft sinds de oprichting in 1867 een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en een goede reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de weegapparatuur. Door uitgebreide kennis en ervaring is het mogelijk een oplossing voor ieder weegvraagstuk te bieden.

Ervaring en productontwikkeling

Voor Precia-Molen zijn weegbruggen een belangrijke productgroep binnen het gamma industrieel wegen. Door jarenlange ervaring én inventieve productontwikkeling heeft Precia-Molen in Nederland, en ver daarbuiten, een gerenommeerde naam op het gebied van ontwerp, constructie, installatie en onderhoud van weegbruggen.

Totaalconcept voor weegbruggen

Precia-Molen biedt voor de weegbruggen een totaalconcept. Naast de in eigen beheer geproduceerde prefab betonelementen voor de weegbrug, kunnen ook de voorbereidende en bouwkundige werkzaamheden (bouwaanvragen, sonderen, bodemonderzoek, berekeningen, graven, heien, aanstraten) deel uit maken van de leveringsomvang. Bovendien behoort ook de levering en installatie van alle eventueel noodzakelijke verkeer geleidende middelen tot de mogelijkheden.

Deskundig en nauwkeurig

Precia-Molen is MID-gecertificeerd voor het keuren van o.a. statische weeginstrumenten. Wij beschikken over een eigen meetwagen, zodat wij als sluitstuk van ons totaalconcept een weegbrug opleveren die voldoet aan alle door het NMi gestelde eisen. Dezelfde kennis en ervaring hebben ook de service engineers, zij zorgen dat de weeginstallatie deskundig wordt geïnstalleerd. Preventieve onderhoudsprogramma’s waarborgen de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de weeginstallatie.

Contact met Precia-Molen

Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment weegbruggen, deze vindt u op onze website. Bent u er niet zeker van waar uw weegbrug aan moet voldoen, neem dan contact met ons op.

Onze adviseurs helpen u graag verder door het proces! Bel 076 - 524 25 20!

Adres Franse Akker 1
Postcode 4824 AL
Plaats Breda
Telefoon 076 - 524 25 20
E-mail sales@preciamolen.nl