Stel uw vraag  

Bandenservice

Profile Tyrecenter

Bezoek website

Brandstofbesparing door Profile bandenservice

Voor vrachtwagens, trailers en meer!

Monteren en vervangen van vrachtwagenbanden en trailerbanden

Zonder transport staat alles stil en om transport over de weg mogelijk te maken vormen banden een essentieel onderdeel. Profile Tyrecenter Truck Europe is de internationale organisatie waarin alle transport- en logistiekactiviteiten van Profile Tyrecenter samenkomen. Profile Tyrecenter is marktleider in de montage en vervanging van vrachtwagenbanden en trailerbanden. Profile Tyrecenter Truck Europe levert gepersonaliseerde wagenparkoplossingen en hoogstpersoonlijke service voor alle bedrijfsvoertuigen. Daarnaast is Profile Tyrecenter volledig merkonafhankelijk, wij adviseren u per as en type transport de best presterende banden voor een zo laag mogelijke kilometerkostprijs.

Verzorgen van wagenparkcontroles en bandenservice op locatie

Tijd is voor u belangrijk en daarom komen wij graag naar u toe met een van onze mobiele service-units om bandenservice op locatie te bieden. Op een moment dat het u uitkomt! Hierbij kunnen we banden vervangen, banden uitlijnen, reparaties uitvoeren en wagenparkcontroles uitvoeren. Door het regelmatig controleren en bijpompen van de bandenspanning kunt u enorme besparingen realiseren op zowel de slijtage van de banden als uw brandstofverbruik. En u behoudt volledig inzicht in uw wagenpark via ons bandenmanagementsysteem. Ook in geval van bandenpech kunnen wij u snel weer op weg helpen. Waar uw voertuig ook met bandenpech wordt geconfronteerd, één telefoontje naar Profile Tyrecenter en dankzij ons fijnmazige netwerk van mobiele service-units is hulp altijd dichtbij.

Kosten besparen tot € 1.800,- per voertuig per jaar door Profile bandenservice en –besparingsmenu

Profile Tyrecenter introduceert het besparingsmenu, waarmee een transporteur tot wel € 1.800,- per voertuig per jaar kan besparen. Als merkonafhankelijke organisatie voorziet Profile haar klanten van het beste bandenadvies op iedere aspositie en bij iedere inzet. Daarnaast kan gekozen worden uit drie krachtige Fleetcheck-concepten die voor aanvullende besparingen op het gebied van brandstof en bandenslijtage zorgen. Alle Fleetcheck-concepten ontzorgen de wagenparkbeheerder op het gebied van bandenonderhoud en leveren gegarandeerd kostenbesparing op. Het menu wordt verder aangevuld met pechservice en bandenvernieuwing! In onderstaande besparingsmenu zie je hoe je kunt besparen.

Met 125 vrachtwagen bandenservice vestigingen zijn wij altijd in de buurt

Met 125 vestigingen en ook nog eens 300 mobiele service-units in de Benelux is Profile Tyrecenter de specialist in vrachtwagen- en trailerbanden. U vindt ons altijd in de buurt, zodat u altijd snel weer op weg kunt.

Profiteer van een 24/7 bandenpechservice netwerk, met 7.400 aangesloten bedrijven

Naast lokale bandenservice bieden we ook 24/7 pan-Europese truckbanden pechservice met Profile Euroservice. Hierin zijn we uniek. Ruim 7.400 bandenservice bedrijven in Europa staan dag en nacht klaar om u binnen 2 uur weer onderweg te helpen. 1 telefoontje naar het centrale nummer van Profile Euroservice is hiervoor voor u voldoende! Want tijd kost immers geld!

Maak gebruik van onze banden specialismes

Profile Tyrecenter biedt een aantal gespecialiseerde bandenservices, welke helpen om uw bandenkosten te verlagen en de veiligheid te vergroten. Denk aan:

  • Uitlijnen van uw voertuigen;
  • Herprofileren van vrachtwagenbanden en trailerbanden;
  • Vernieuwen van het loopvlak van uw banden;
  • Het aanbrengen van TPMS (bandenspanningsmonitoring) systemen.

Lees meer over onze bandenservices en –specialismes op www.profile.nl/truck

Profile Tyrecenter in het kort

  • Monteren en vervangen van vrachtwagenbanden en trailerbanden.
  • Verzorgen van wagenparkcontroles en bandenservice op locatie.
  • Besparen tot € 1.800.- per voertuig per jaar door Profile bandenservice en besparingsmenu.
  • Altijd in de buurt met 125 vrachtwagen bandenservice vestigingen in de Benelux.
  • Profiteer van een 24/7 bandenpechservice netwerk, met 7.400 aangesloten bedrijven in Europa.

Bent u ook benieuwd wat u kunt besparen binnen uw wagenpark? Neem contact met ons op!

Adres Citadel 14
Postcode 3905 NK
Plaats Veenendaal
Telefoon 0318 - 811 055
E-mail info@profiletyrecenter.nl