Stel uw vraag Tender selectie advies 

Accu's en Accupacks

Raca Group B.V.

Bezoek website

Raca Groep B.V.

Leverancier accu's en accupacks

Raca Group BVRaca Group B.V. is een technische groothandel / importeur die zich richt op het leveren van technische oplossingen voor onder andere logistiek, installatiebranche, (brand)beveiliging, medische sector en semi-overheidsinstellingen.

Op maat gemaakte accupacks

Al jaren zijn wij leverancier van accu's en op maat gemaakte accupacks. Accupacks op maat worden samengesteld aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de toepassing en de beste prestaties levert.

Vervangend accu merk

Naast de standaard merk accu's zijn wij gespecialiseerd in het leveren van vervangende merk accu's. Deze accu's zijn vervaardigd met dezelfde "performance" cellen als de originele accu. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Welke accu heeft u nodig?

Wilt u weten welke accu het beste geschikt is voor uw toepassing? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u de accu welke u nodig heeft.

Op zoek naar de juiste accu of accupack voor uw project? Neem direct contact met ons op!

Adres Arnoudstraat 22
Postcode 2182 DZ
Plaats Hillegom
Telefoon +31(0)252-227070
E-mail info@raca.nl

U krijgt snel antwoord

Geen hindernissen, obstakels en omwegen. Uw reactie wordt direct toegestuurd aan de betreffende leverancier. Zo ontvangt u snel het juiste antwoord op uw vraag.

Komt u er niet helemaal uit?

Bel 079 - 343 66 61

Stuur een e-mail

Stel uw vraag aan deze leverancier

Aanhef *