Stel uw vraag  

Vloercoating

RapidLine

Bezoek website

Vloercoating voor magazijn en bedrijfsvloer

RapidLine

RapidShield: een slijtvaste vloercoating voor intensief gebruik

Een betonvloer heeft ook onderhoud nodig. Intensief gebruik van de vloer, bijvoorbeeld in de logistieke sector door heftrucks, maken dat de vloer vuil wordt en moeilijk schoon te houden is. Ook kan het zijn dat de vloer poreus wordt waardoor deze stof af gaat geven. Om de betonnen vloeren in uw magazijn of bedrijfshal te beschermen en onderhouden bieden wij u nu een eenvoudige betaalbare oplossing: RapidShield, een slijtvaste vloercoating!

Snel uithardingsproces

RapidLine voorziet vloeren van een oplosmiddelvrije vloercoating die met behulp van een mobiele UV-unit wordt uitgehard. De UV-coating hard hierdoor zeer snel uit (2 seconden) en is direct weer te gebruiken.

Hoogwaardige vloercoating gebaseerd op UV-uitharding

Ons product RapidShield is een vloercoating die niet alleen voldoet aan de nieuwste VOC en HAP milieumandaten, maar is ook de meest kostenfficiënte methode voor het beschermen en onderhouden van uw betonnen vloeren. RapidShield biedt een geïntegreerde aanpak, een formule uit één component en uitharding door een mobiele UV-eenheid.

  • De UV-coating is sterk en slijtvast, zelfs bij zware industriële en chemische belasting.
  • De UV-coating kan op vrijwel elke betonnen ondergrond aangebracht worden.
  • De UV-coating kan decoratief worden uitgevoerd, maar ook functioneel zoals het aangeven van routes.
  • De UV-coating kan uitgevoerd worden met diverse gradaties stroefheden.
  • De vloer is eenvoudig schoon te maken.
  • De betonvloer conserveren waardoor hij geen stof meer afgeeft en een langere levensduur heeft.

Wat is UV-techniek?

UV-techniek maakt gebruik maken van kunstmatig ultraviolet licht en brengt chemische processen in werking. UV-licht bevat veel energie en beïnvloedt de binding tussen moleculen. UV-techniek maakt gebruik van UV-lampen, die zich bevinden in een mobiele UV-installatie. De UV-installatie zorgt behalve voor koeling van de UV-lamp ook voor de juiste intensiteit UV-licht óp het juiste moment en óp de juiste plaats.

Onze klanten

Onze klanten zijn: fabrieken, auto industrie, warehousing, productiebedrijven, distributiecentra, magazijnen, koel- en vrieshuizen, drukkerijen, bloemenveiling, visafslag, farmaceutische industrie, parkeergarages, doe het zelf centra, et cetera.

RapidLine in het kort

  • Magazijnbelijning
  • Vloercoating
  • Terreinbelijning
  • Safety First

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel 0572 - 853894

Adres Kaagstraat 25
Postcode 8102 GZ
Plaats Raalte
Telefoon 0031 (0) 572 853894
E-mail info@RapidLine.nl