Stel uw vraag  

360° birdview camerasysteem

Rudozi

Bezoek website

Rudozi - 360° birdview camerasysteem

Zichtoplossingen voor vrachtwagens en trailers

Schade aan vrachtwagens voorkomen met oplossingen waar bestuurders wat aan hebben

40% van alle schade aan transport voertuigen is het gevolg van problemen tijdens het manoeuvreren. Transport ondernemingen willen dit risico graag tot een beheersbaar niveau terugbrengen omdat veel van deze schade niet verhaalbaar is, of tot een aanzienlijke verhoging leidt van het eigen risico of de premie. Daarnaast wil de ondernemer graag zekerheid dat investeringen om dit te bereiken ook tot het gewenste resultaat leiden.

De oplossing ligt in hulpmiddelen die het overzicht van de bestuurder aanvullen. Hij heeft meer controle over zijn voertuig, ook in situaties waar het moeilijk manoeuvreren is. Goed voor zijn vertrouwen en werkplezier, een betere efficiency en minder kans op kosten door schade.

Dat bereiken we door:

  • De bestuurder te laten vertellen wat hij wil zien en wanneer.
  • De ondernemer de mogelijkheid te bieden om situaties waar mensen iets van kunnen leren te analyseren.

Voor kwaliteitsverbetering wil de bestuurder immers weten wat er nu gebeurd, voor goed management is het belangrijk dat u kunt vaststellen wat er is gebeurd.

Een aantal transport ondernemingen heeft al plezier van onze aanpak. Want door de besparingen verdient de oplossing zich snel terug.

Cameraoplossingen voor vrachtwagens en trailers

Rudozi streeft naar cameraoplossingen die passen bij de werkomstandigheden.

  • Full HD 360° Birdview, rondom zicht om manoeuvreerruimte maximaal te kunnen benutten. Voor een haarscherp 360° ruimte kussen rond het voertuig.
  • Full HD 270° Birdview, rondom zicht voor trailers of transporters: de belangrijkste risico gebieden van de trailer in een overzicht.
  • Voertuig beveiliging voor wagenparken: Wij koppelen de camera’s van de bestuurdersmonitor aan onze DVR en vullen deze aan met camera beelden die volledige analyse mogelijk maken.
  • Onderhoud en reparatie contract van het zichtsysteem. Voor een vast bedrag houden wij uw camera systemen in optimale conditie. Zodat de bestuurder nooit zonder zicht middelen zit.
  • Beheer van video bestanden. Om binnen de grenzen van de autoriteit persoonsbescherming te blijven dient beheer van camerabeelden zeer zorgvuldig te gebeuren. Daarnaast kost het FTE capaciteit om bestanden veilig te kunnen stellen en beelden te kunnen analyseren. Wij leveren deze service.

Waarom Rudozi?

Rudozi (Ruimte door zicht) ontwikkelt, levert en installeert zichtoplossingen voor bestuurders. Wij bieden geen “one fits all” oplossing, maar stemmen deze zoveel mogelijk af op wat de chauffeur tijdens het manoeuvreren wil “zien”. De behoefte aan overzicht is van een aantal zaken afhankelijk, type, werkgebied en bezetting spelen bijvoorbeeld een rol. Daarom stellen wij vooraf een zichtplan op waarbij we alle situaties waar gemanoeuvreerd wordt voor u in kaart brengen.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Neem direct contact op:

Rudozi  
Telefoon 079 - 889 30 70
E-mail info@rudozi.nl

Bijlagen