Stel uw vraag Tender selectie advies 

Dekvloeren logistieke industrie

Ruys Vloeren

Bezoek website

Hoogwaardige dekvloeren voor de zware en logistieke industrie

Welkom bij Ruys Vloeren

Bedrijfsvloeren voor nieuwbouw en renovatie

Wie op zoek is naar de perfecte bedrijfsvloer, is bij Ruys Vloeren aan het juiste adres. Het bedrijf uit Apeldoorn legt namelijk verschillende vloeren die langdurig kunnen bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. Zo bestaat het assortiment uit hoogwaardige dekvloeren en aanverwante producten voor met name de voedselindustrie en de zware en logistieke industrie, in nieuwbouw en renovatie. Ruys beschikt bovendien over verscheidene vloersystemen, elk met eigen specifieke eigenschappen, zodat de juiste vloer op de juiste plek komt.

Ruys Vloeren is voor u de partij die:

  • Deskundig en ervaren is;
  • Graag meedenkt;
  • Oplossingsgericht is;
  • Onderscheidend is door het bieden van een totaaloplossing (biedt ook afschotlagen,  toplagen, wandbescherming en afwateringsystemen).

Ruys Vloeren en De Bedrijfsvloer: twee divisies

Ruys Vloeren: Specialist in cementgebonden dekvloeren

Ruys Vloeren is de specialist op het gebied van cementgebonden dekvloeren. De Margia en Korodur vloeren kennen wereldfaam voor hun uitzonderlijke sterkte, welke tezamen met de Ucrete en Granitech unieke eigenschappen ten voordele van de gebruiker bieden.

De Bedrijfsvloer: Specialist in kunststofvloeren

De Bedrijfsvloer is de specialist op het gebied van kunststofvloeren, met name polyurethaan en epoxy, toegepast in coating-, giet- en troffelvloeren. Beide divisies vormen samen een totale bouwpartner die zijn verantwoordelijkheid neemt. Deze verantwoordelijkheid gaat van de benodigde voorbereidende werkzaamheden (stralen, frezen, etc.), de levering van de afschotvloer of uitvullaag, hoogwaardige rvs-putten en goten tot wandafwerking in de vorm van plinten of rvs-stootbanden.  

De Korodur Pantserdekvloer – supervlak en superhard

De Korodur pantserdekvloer is een begrip in Nederland. Conform de NEN 2741 de sterkste cementgebonden dekvloer (Cw40-80 voorheen D-75). Het Korodur slijtvaste materiaal zorgt voor een bijzonder hoge slijtvastheid, waarbij de vloer tevens stofarm en vloeistofdicht is. Heeft u intensief transport of veel vallende en schuivende lasten dan is dit de vloer die er tegen kan.

De pantservloer voor distributiecentra, magazijnen, werkplaatsen en fabrieken

Honderden distributiecentra hebben voor de pantservloer gekozen, al dan niet in de supervlakke uitvoering conform DIN 15.185 of NEN 2747 klasse 1. Maar ook metaalwerkplaatsen, drukkerijen, scheepwerven, assemblage fabrieken ervaren de voordelen van een pantservloer. Elk magazijn van AH, elk KV station van Enexis, bijna alle kaasrijpings- en opslag cellen van Friesland Campina, praktisch alle visverwerkende bedrijven in Urk, werkplaatsen van NS en Railpro, distributiecentra van Blokker, Yamaha, Mobil, etc. zijn voorzien van een pantservloer. Tevens in diverse kleuren en in een gepolijste uitvoering mogelijk, ideaal voor waar esthetica en robuustheid hand in hand dienen te gaan.

Bezoek de website

Een begrip in logistiek Nederland

De Korodur pantserdekvloer is superhard en supervlak. Dat maakt de Korodur pantserdekvloer tot dé ideale bedrijfsvloer voor o.a. distributiecentra, magazijnen, werkplaatsen en fabrieken.

Eigenschappen: Bestand tegen:
zeer slijtvast stalen en nylon banden
stofvrij minerale oliën
zeer stootvast benzine
vloeistofdicht oplosmiddelen
milieuvriendelijk inkt
vochtongevoelig alkaliën


De juiste vloer op de juiste plek.

Meer weten? Bel direct 055 - 533 53 63!

Adres Lange Amerikaweg 89
Postcode 7300 AN
Plaats Apeldoorn
Telefoon +31 (0)55 - 533 53 63
E-mail info@ruysvloeren.nl