Stel uw vraag  

Container transport

Samskip

Bezoek website

Samskip Containervervoer

Container transport

Internationaal containertransportbedrijf

Samskip is één van de grootste containertransportbedrijven in Europa met meer dan 16.000 containers tot haar beschikking, van 20ft tot 45ft pallet-wide high cube containers, waaronder koelcontainers, curtain-siders en flatracks. Samskip heeft 1300 werknemers, had in 2014 een omzet van 560 miljoen euro en vervoerde 754.456 TEU.

Pan-Europees multimodaal netwerk

Vooral tijd, geld en bestemming spelen een rol bij het bepalen van het type vrachttransport. Dankzij een uitgebreid Pan-Europees shortsea en rail netwerk en multimodale verbindingen is Samskip in staat snelle doorlooptijden te garanderen. Hierbij worden frequente en betrouwbare shortsea-, binnenvaart-, spoor- en wegoplossingen gecombineerd om de klant een optimale prijs/doorlooptijd-verhouding te kunnen bieden die aansluit bij de wensen van de klant. Bovendien vermindert de klant zijn CO2-uitstoot sterk dankzij onze duurzame multimodale transportoplossingen.

Samskip biedt frequente diensten van en naar Groot-Brittannië, Ierland, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Scandinavië, de Baltische Staten, Polen, Tsjechië, Rusland en Turkije.

Meer informatie?

Het professionele verkoopteam van Samskip zit klaar om uw vragen te beantwoorden of om direct een passende offerte voor u te maken. Neem contact met ons via 088 - 400 1000 of mail naar rotterdam@samskip.com.

Bezoek de website van Samskip

Samskip in het kort

  • Containervervoer door heel Europa
  • Pan-Europees multimodaal netwerk
  • 16.000 containers
  • Shortsea, binnenvaart, spoor- en wegoplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct 088 - 400 1000

Adres Waalhaven O.Z. 81
Postcode 3087 BM
Plaats Rotterdam
Telefoon 088 - 400 1000
E-mail rotterdam@samskip.com