Stel uw vraag  

Barcode printers

SATO Benelux B.V.

Bezoek website

Barcode printers

Barcode printers

SATO Benelux B.V.

SATO is pionier op het gebied van AIDC (Automatische Identificatie & Data Collectie) oplossingen. SATO is een toonaangevende producent van barcode- en RFID printers en OEM print-engines.

SATO Corporation, opgericht in 1940, is een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen en Business Partners, dat volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor de automatische identificatie en etikettering van goederen en personen.

Printers

Bij de ontwikkeling en productie van etikettenprinters en printoplossingen loopt SATO al meer dan 50 jaar voorop. SATO staat bekend als producent van robuuste apparatuur waardoor de barcode betrouwbaarheid gedurende het gehele bedrijfsproces gegarandeerd is. Ons zeer complete assortiment omvat printers voor nagenoeg iedere branche en toepassing: Industrie, Gezondheidszorg, Retail, Transport & Logistiek en Horticulture.

SATO beschikt over een uitgebreide range aan thermische en RFID printers. Daarnaast is SATO wereldwijd de marktleider in de productie van een uitgebreide lijn van OEM print-engines.

Labels

Labels, etiketten, kaartjes en RFID labels produceren wij in één van onze vier Europese fabrieken. Onze deskundigheid op het gebied van etiketontwerp staat garant voor kwaliteit wanneer u voorbedrukte informatie wilt gebruiken; bedrijfslogo’s, nummerreeksen, barcodes, teksten en afbeeldingen. SATO biedt Directe Thermische - en Thermal Transfer etiketten in zowel papier als kunststof materiaal (PE, PP, PET, vinyl, satijn & zijde) en zowel op rol als in handige zig-zag gevouwen pakken. Maar ook voor voorbedrukte, robuuste stellinglabels kunt u bij ons terecht!

Onze printlinten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor gebruik op iedere thermische printer, ongeacht merk of type. In onderling overleg adviseren wij een printlint dat geschikt is voor het bedrukken van uw specifieke labelmateriaal.

Scanners & Mobile computers

Als onafhankelijke leverancier kan SATO al naar gelang uw wensen en budget apparatuur van diverse fabrikaten leveren. Uiteraard hebben ook wij onze voorkeur voor wat betreft de selectie van scanners en mobile computers. Een voorkeur die vooral is gebaseerd op de prijs/kwaliteit verhouding en specifieke toepassing. Zo adviseren wij alleen apparatuur welke robuust genoeg is voor uw unieke bedrijfsomgeving maar die wel tegen een acceptabele prijs leverbaar is.

Software

SATO biedt een uitgebreide productlijn van software oplossingen om te voorzien in veel wensen in tal van markten en toepassingen. De oplossingen van SATO ondersteunen de behoeften van ontwikkelaars, IT’ers en kerngebruikers, van de implementatie en ondersteuning van de SATO hardware tot het ontwikkelen van toepassingssoftware en het mogelijk maken van integratie met ERP- en WMS-systemen.

Doordat de printers volledig SAP gecertificeerd zijn kunnen ze zeer eenvoudig in uw SAP omgeving geintegreerd worden.

De nieuwe SATO CL4NX printer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op via 0348 - 44 44 37!

Adres Techniekweg 1b
Postcode 3481 MK
Plaats Harmelen
Telefoon +31 (0)348 - 44 44 37
E-mail info@nl.satoeurope.com