Stel uw vraag  

Schadeherstel wagens

Truckland Noord-Holland

Bezoek website

Truckland voor verkoop, onderhoud en schadeherstel van bedrijfswagens

Schadeherstel wagens

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de Multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Het belangrijkste doel: Het optimaal mobiel houden van de Truckland klant.

Goed onderhouden bedrijfswagens verbruiken minder brandstof en hebben een hogere restwaarde. Door ook onze kennis en “know how” aan te bieden op het gebied van opbouw, laad- en lossystemen en overig transportmaterieel van de klant, is onze naam uitgegroeid tot een begrip.

Verder zijn onze technici up-to-date bijgeschoold en beschikken wij onder meer over certificeringen op het gebied van o.a. Aboma/Keboma veiligheidsinspecties, APK, Tachograaf ijk en inbouwerkenning, Toll Collect, airconditioning (STEK) en VGM Checklist Aannemers (VCA). Tevens bent u er zeker van dat de onderdelen worden vervangen voor originele onderdelen, zodat de betrouwbaarheid gewaarborgd blijft. De meest gangbare delen zijn altijd op voorraad en anders hebben wij het onderdeel meestal binnen 24 uur in huis.

Reparatie- en onderhoudscontracten

Onderhoud aan het materieelpark zorgt voor een onbezorgde inzet. Truckland kent meerdere mogelijkheden om het tijdig en voorgeschreven onderhoud tegen een duidelijk tarief te waarborgen. Ongeacht of het om één of een hele vloot voertuigen gaat. Reparatie- en onderhoudscontracten worden afgesloten op individuele voertuigen en geven een duidelijk inzicht in de kosten van de betrokken zaken. In het geval van een heel wagenpark wordt deze zorg voor reparatie en onderhoud ondergebracht in een beheersovereenkomst. Beiden hebben eenzelfde doel: Het beheersbaar houden van de kosten en een maximale inzet van het materieel.

24-uurs Servicedienst

De meeste vestigingen hanteren ruime openingstijden (07.00-21.00 uur), waarmee men direct bereikbaar is voor het uitvoeren van werkzaamheden aan voertuigen, op- en aanbouwen, alsmede getrokken materiaal. Bovendien geldt tijdens de avondopenstelling géén afwijkend tarief en/of toeslag. Tevens houdt iedere werkplaats dagelijks ruimte in de planning voor het snel uitvoeren van ongeplande storingen en reparaties. Voor het accuraat afhandelen van strandinggevallen beschikt elke Truckland vestiging over professioneel ondersteunings- en afsleepmaterieel. Bij een stranding buiten de regio of buiten de genoemde werktijden, treedt direct de 24-uur service van de Truckland nooddienst of van desbetreffende merken in werking.

Milieu Verantwoord Ondernemen

Milieu Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Om deze reden heeft Truckland een aparte B.V. opgericht voor elektrische voertuigen. De vraag naar zero-emission oplossingen voor de ritten over kortere afstanden werd steeds groter. Denkend vanuit de klant is Truckland met elektriciteit als “brandstof” aan de slag gegaan. Vanuit de huismerken Iveco en Fiat kwam Truckland in Italië terecht. Daar bleek het bedrijf Micro-Vett een ruime ervaring te hebben met het ombouwen van bestaande dieselmodellen naar een uitvoering met een elektromotor. Zero uitstoot van schadelijke gassen, maar met lage onderhoudskosten en behoud van ruimte.

Truckland in het kort

  • Multi-brand servicedealer
  • Jarenlange ervaring in reparatie en onderhoud van bedrijfswagens
  • Eigen schadeafdeling
  • Ruime Openingstijden
  • Financiering op maat van Truckland Lease
  • 7 vestigingen in heel Noord-Holland

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Postadres Postbus 8245
Postcode 1005 AE
Plaats Amsterdam
Telefoon +31 (0)20-5851234
E-mail info@truckland.nl