Stel uw vraag  

Warehousing

TTS Quality Logistics

Bezoek website

TTS Quality Logistics

Kwaliteit is in ons DNA verweven

Opslag en overslag

De roots van TTS liggen bij de internationale expeditie van goederen naar Oost-Europa. Om te kunnen voldoen aan de klantwensen is er begin jaren ’90 besloten om een warehousing afdeling te starten. Deze afdeling is inmiddels uitgegroeid tot een full-service op- en overslag bedrijf voor allerhande goederen. Naast de opslag van Food, Feed en biologische goederen is nagenoeg alles op te slaan door TTS. Met ruim 30.000m2 capaciteit is er ongetwijfeld ruimte voor uw opslagwensen.

Value Added Logistics

Hoewel de term Value Added Logistics erg spannend kan klinken, is het dat niet. Althans, niet bij TTS Quality Logistics. Wij zorgen simpelweg voor het feit dat uw goederen na import of export gereed zijn voor gebruik. Foliën, stickeren, labelen en verpakken; het wordt allemaal intern en met gekwalificeerd personeel voor u verzorgt.

Food, feed en biologische opslag

TTS Quality Logistics beschikt over meerdere warehouses van verschillende formaten, indelingen en inrichtingen.  Of het dozen, pallets, big bags of zakgoed betreft; TTS heeft ruimte voor u. De verschillende  kwaliteitscertificaten als ISO9001, ISO22000, GMP-B3 en Bio-SKAL tonen aan dat er bij ons letterlijk en figuurlijk geen vuiltje aan de lucht is en kunt u zonder enige zorgen uw opslag onderbrengen bij specialisten.

TTS Warehousing in het kort

  • Op- en overslag
  • Labelen, stickeren
  • Her- en verpakken
  • Orderpicking
  • Distributie

Ervaren hoe een gespecialiseerd bedrijf te werk gaat, en hoe u geen enkel omkijken meer heeft naar uw warehousing activiteiten? Neem dan snel contact op en ontvang een offerte.

Adres Heliumstraat 8 
Postcode 7463 PL
Plaats Rijssen
Telefoon +31 (0)548 – 522 055
E-mail warehousing@tts.nl