079 - 343 66 61 Stel uw vraag Tender selectie advies 

Gebruikte vrachtwagens

Van der Heiden Trucks

Bezoek website

Van der Heiden Trucks b.v.

Gebruikte vrachtwagens

Inkoop & verkoop gebruikte vrachtwagens

Van der Heiden Trucks b.v. is al meer dan 50 jaar leverancier van betrouwbare truck-occasions. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u snel en op maat leveren. De hoofdzaak bij dit bedrijf is het inkopen en verkopen van tweedehands rollend materiaal, bestaande uit vrachtwagens, opleggers, trekkers, bakwagens en alles wat daaronder valt. De laatste jaren zijn daar ook machines bij gekomen en veel auto’s met kranen.

Inkoop gebruikte vrachtwagens

Ons inkoopgebied ligt binnen Europa en dan vooral Nederland, Spanje, Portugal, Belgie, Denemarken en ook Duitsland maar dat is in mindere mate.

Verkoop gebruikte vrachtwagens

Wij verkopen de gebruike vrachtwagens over de hele wereld, ook in het Oostblok en ver daarbuiten. Zodra het materiaal bij ons binnenkomt, wordt het gewassen in onze wasstraat en op de foto gezet. Daarna wordt het doorgezet naar het internet. Wij zijn daarom ook op vele websites te vinden.

Papierwerk en controlebeurt

Als de verkoop of inkoop gesloten is, halen wij het materiaal zelf op of brengen deze naar de klant of naar de haven. Wij zorgen de benodigde papieren van de aankoop tot de aflevering, waaronder ook de exportpapieren. Ook zorgen wij ervoor dat alles wat weg gaat nog een controlebeurt krijgt in onze eigen garage.

Van der Heiden Trucks b.v. in het kort

  • Betrouwbare truck-occasions
  • Inkoop en verkoop gebruikte vrachtwagens
  • Import en export gebruikte vrachtwagens
  • Tweedehands rollend materiaal, zoals opleggers, trekkers, bakwagens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op:

Adres Graafland 85
Postcode 2964 BK
Plaats Groot-Ammers
Telefoon +31 (0)184 - 60 12 24
E-mail info@heidentrucks.com