Stel uw vraag  

Transport Zwitserland

Van der Heijden Transporten B.V.

Bezoek website

Transport van en naar Zwitserland

Transport Zwitserland

Van der Heijden Internationale Transporten B.V.

Met ruim 90 jaar ervaring is Van der Heijden Internationale Transporten B.V. dé expert voor het vervoer van verpakte goederen (ook ADR en geconditioneerd transport) van Nederland naar Zwitserland en omgekeerd. Ons professionele team, onze zeer moderne wagens en natuurlijk onze jarenlange ervaring staan garant voor een snel en vlekkeloos transport.

Kwaliteit en innovatie staan voorop

Van der Heijden Internationale Transporten B.V. is een bedrijf dat transport op een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau levert. Dit hoge niveau wordt bereikt door voortdurend te anticiperen op innovatieve ontwikkelingen op het gebied van materieel en informatietechnologie. Van der Heijden Internationale Transporten B.V. werkt volgens actuele normen en certificeringen.

Sinds 1991 is Van der Heijden Internationale Transporten B.V. ISO-gecertificeerd. Wij voldoen aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2008.

Centrale rol voor klant en personeel

Van der Heijden Internationale Transporten B.V. richt zich bij de uitvoering van haar diensten vrijwel exclusief op transport van en naar Zwitserland. Vanuit de kleinschaligheid van het bedrijf is een directe relatie met onze klant gewaarborgd.

Ons personeel speelt hierbij een belangrijke schakel tussen onze klant en ons bedrijf. Daarom zorgt Van der Heijden Internationale Transporten B.V. dat er voortdurende na- en bijscholing plaatsvindt.

Zowel bij het transport, de keuze en onderhoud van het wagenpark als het rijgedrag van haar chauffeurs, draagt Van der Heijden Internationale Transporten B.V. zorg voor milieu- en omgevingsaspecten.

Als modern familiebedrijf staat Van der Heijden Internationale Transporten B.V. voor betrouwbaarheid, ervaring, vakkennis en kwaliteit.

Dé Zwitserland specialist in verpakte goederen

  • Op- en overslag
  • Douaneformaliteiten
  • Vervoer gevaarlijke stoffen
  • Exceptioneel transport
  • Breedte transporten
  • Geconditioneerde transporten

Neem contact met ons op voor informatie:

Postadres
Adres Postbus 95
Postcode 6270 AB
Plaats Gulpen
   
Bezoekadres
Adres Capucijnenweg 4
Postcode 6286 BA
Plaats Wahlwiller-Wittem
Telefoon +31(0)43 - 451 12 15
Fax +31(0)43 - 451 22 49
E-mail sales@vanderheijdencargo.nl