Stel uw vraag  

Koel- en vrieshuis

Vrieshuis Lagemaat B.V.

Bezoek website

Warehouse Nijkerk

Koel- en vrieshuis

Over Vrieshuis Lagemaat

 ‘Kan ik bij jullie wat palletjes kwijt?’ Geen probleem. Met een opslagcapaciteit van zo’n 40.000 pallets en een invriescapaciteit van 1.500.000 kg per week lukt dat eigenlijk altijd. Bovendien zijn we gemakkelijk, snel en flexibel.  Daarom komen mensen bij ons.

Vrieshuis Lagemaat heeft alles in huis voor optimale en veilige in-, op- en uitslag van verse en ingevroren producten. Temperatuurgeconditioneerde ruimten, mogelijkheden voor droogopslag en een ompakruimte bieden wat nodig en wenselijk is om uw vlees, vis, brood en aanverwante artikelen in topconditie te houden. Onze bonus? Een eigen douane entrepot.

Invriezen

Uw spullen zijn vers en u wilt ze in zo kort mogelijke tijd bevroren en goed opgeslagen hebben. Dan moet u bij ons zijn. Dankzij een hoge efficiency bij het inslaan vriezen we uw productie razendsnel en op de juiste temperatuur in. In de vriestunnel (bunker, shockvriezer) bereiken we in korte tijd de gewenste lage temperaturen. Met de nieuw ontwikkelde spacers van ‘Plastic Frost’ zijn wij in staat nog sneller en effectiever in te vriezen. Grote luchtdoorlatendheid en duurzaamheid zijn maar enkele voordelen van deze tussenleggers.

HACCP

Om de voedselveiligheid van uw kostbare lading te waarborgen, werken we volgens HACCP-normen. In dat kader zijn wij dan ook gecertificeerd voor BRC-Storage & Distribution. We leggen de lat hoog voor onszelf. In uw belang, en dat van de gezondheid van uw klanten.

Douane entrepot

We maken het u graag gemakkelijk. Als AEO-gecertificeerd bedrijf met een eigen douane entrepot (type C) en in het bezit van de nodige im- en exportdocumenten verzorgen wij voor u de in- en uitvoer van uw ladingen. U heeft er praktisch geen omkijken naar. Im- en exporteren via versnelde procedures, zonder oponthoud en zonder rompslomp. Bespaart wachttijden en controles die voor u al snel in de papieren lopen. Een douane entrepot werkt secuur. De administratie en processen moeten waterdicht zijn en 100% in orde. Vrieshuis Lagemaat wijkt daarom onder geen beding af van de regels en procedures van de douane.

Onze Doelstelling

Het ontzorgen van onze klanten door hen zoveel mogelijk te bieden, uiteraard op hoog kwaliteitsniveau. Wij hebben vaste partners op het gebied van transport en kunnen zodoende een uitgebreid pakket aanbieden. Voor velen is de centrale ligging een uitkomst, dichtbij afslag 9 van de A28

Spreekt dit u aan? Dan komen we graag met u in contact.

Bezoek website

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel +31 (0)33 - 247 04 24!

Adres Gildenstraat 51
Postcode 3861 RG
Plaats Nijkerk
Telefoon +31 (0)33 - 247 04 24
E-mail info@vrieshuis-lagemaat.nl